klantenbeoordelingen de dakspecialist

Klantenbeoordelingen

De Dakspecialist is tegenwoordig één van de beste dakdekkers van heel Nederland. Hierbij willen wij graag de meningen van onze klanten hebben en misschien daarbij kritische punten voor ons. Dit om onze dienstverlening nog beter te laten ontwikkelen.

Klanten over ons

Informatie op de website 8,4
Beoordeling snelle 24/7 service 9,8
Beoordeling geleverde werk 9,4
Gemiddelde beoordeling 9,2

Heeft u laatst gebruik gemaakt van één van onze dakdekkers? Heeft u een beoordeling over het werk wat deze vakmannen hebben geleverd? Wij willen u vriendelijk verzoeken om dan een beoordeling voor ons te schrijven.

Gratis offertes vergelijken

13705″ title=”Beoordelingen”]

Klanten over De Dakspecialist

Ziet er super uit!

Toen ik mijn dakpannen liet vervangen op dedakspecialist kreeg ik 3 offertes uit mijn regio en heb zo voor goedkoop mijn dakpannen kunnen laten vervangen. Hele vriendelijke mensen van het bedrijf en ze hebben top werk geleverd. Het ziet er super uit!
VinceAmsterdam Beoordeling: 8,9

Dakpannen reinigen en coaten

Ons dak zag er vies uit en er groeide mos op. Na een tijdje op google gezocht te hebben kwam ik op deze website uit en besloot ik om een bedrijf uit te zoeken. Ze hebben mijn dakpannen gereinigd en daarna laten coaten. De coating zorgt ervoor dat er geen vervuiling of nieuwe mosgroei opkomt. Ik ben tevreden en het ziet er nu stukken beter uit.
Nathan RotterdamBeoordeling: 9,0

Dakpannen laten vervangen

Wij hebben een nogal oud huis en er lagen al 30 jaar dezelfde dakpannen op, dit hebben we laten vervangen omdat het niet allemaal meer zo goed was. Nadat ik offertes aangevraagd had kreeg ik er al heel snel verschillende binnen in onze regio en kon zo verschillende bedrijven vergelijken. Onze dakpannen zijn vervangen voor een redelijk lage prijs en er is professioneel werk geleverd.
MarkDen HelderBeoordeling: 9,1

Tevreden

Doordat het gestormd had een tijdje terug was er schade ontstaan aan een groot aantal dakpannen. Gelukkig kon ik snel geholpen worden en is alles helemaal prima gerepareerd. Ik ben heel tevreden.
JoostIjmuidenBeoordeling: 8,8

Goed resultaat

Het bedrijf dat mijn dakpannen schoongemaakt heeft en daarna de dakpannen gecoat heeft heeft prima werk geleverd. De dakpannen zien er goed uit en ik ben heel tevreden over het goeie resultaat!
WesleyVolendamBeoordeling: 9,0

Aanrader

Wij hadden informatie gezocht over de verschillen tussen coaten en impregneren en hebben uiteindelijk voor het impregneren van ons dak gekozen omdat onze dakpannen er nog vrij goed uitzien. Het impregneren heeft ervoor gezorgd dat vuil en mos zich niet kan hechten aan de dakpannen en zo blijven de dakpannen er mooi uitzien. Wij zijn heel blij met hoe de dakpannen er nu uitzien en ik raad het zeker aan!
ElineNijmegenBeoordeling: 9,2

Blij met het nieuwe dak

Ik heb een leien dak laten leggen want die zijn op het moment heel populair en ook duurzaam! De mannen die het kwamen doen waren heel vriendelijk en hebben top werk geleverd. Ben er blij mee.
CharlotteDen BoschBeoordeling: 8,9

Snel en goed resultaat geleverd

Door de kou waren de dakpannen lichtelijk beschadigd, ik heb dit snel kunnen laten repareren hier via de dak specialist en het resultaat is super. Ik ben heel blij dat alle beschadigde dakpannen zijn gerepareerd.
JochemDrontenBeoordeling: 8,7

Heel goed, aanrader

Wij hebben recent een woning gekocht met nogal wat achterstalling onderhoud, ook de dakpannen en nokvorst waren slecht onderhouden en zaten vol vuil en mosgroei. Via deze site hebben we een goed bedrijf gevonden die ons kon helpen. Alle dakpannen zijn gereinigd en de nokvorst is vervangen. Er zit nu een coating op en het dak ziet er nu veel meer onderhouden uit. Het bedrijf heeft goed werk gedaan en de mensen die het kwamen doen waren ook heel vriendelijk en hadden veel ervaring. Ik stond nogal versteld van het goede resultaat en in de toekomst zal ik zeker weer via deze site een bedrijf benaderen als dat nodig is.
VincentAlmereBeoordeling: 9,5

Lekkage in bedrijfspand

Als eigenaar van een bedrijfspand begon het te lekken in ons bedrijf na een aantal dagen zware regenbuien. We kwamen er later achter dat het kwam doordat er een paar dakpannen gebroken en kapot waren gegaan. Ik heb via de dak specialist toen een offerte aangevraagd en er werd al snel één geleverd door een bedrijf die ons eigenlijk meteen konden helpen om de dakpannen te repareren en dat ook voor een relatief laag bedrag. Ik ben blij dat dit bedrijf zo snel tijd voor ons kon maken en ik ben ook heel tevreden over de prijs!
DennisArnhemBeoordeling: 9,1

Snel vervangen

Ik heb via deze website een bedrijf benaderd die ons hele dak heeft vervangen. Het was een grote klus maar ik ben zeer tevreden dat ze het zo snel hebben kunnen doen. De mannen van het bedrijf waren gezellige en aardige mensen die goed weten hoe het moet.
Marit AmstelveenBeoordeling: 8,7

Ons dak ziet er heel netjes uit!

Vrienden van ons hadden recent hun dakpannen laten reinigen via de dak specialist en hebben ons verteld dat het super goed gelukt was en dat wij het eigenlijk ook via hier moesten doen. Wij hebben offertes aangevraagd en kregen binnen een week al een aantal binnen. We konden de offertes vergelijken en zo konden we zelf beslissen welk bedrijf we kozen. Na een beetje overleg hebben we ervoor gekozen om de dakpannen allemaal te laten reinigen en ook te laten impregneren zodat er later geen vuil op komt en het dient als een beschermende laag. Ik ben heel tevreden en het dak ziet er heel netjes uit met dank aan het bedrijf!
Albert EnkhuizenBeoordeling: 9,3

Top service

Goede websites om prijzen te vergelijken tussen bedrijven. Ik ben zelf heel goed geholpen en goed geïnformeerd. Top service!
MelvinHilversumBeoordeling: 8,9

Goed personeel

De mensen van het bedrijf dat bij ons thuis de shingles voor ons tuinhuis geplaatst hebben hebben super werk geleverd. Ze hadden veel ervaring en ik kon goed met ze opschieten. Ons tuinhuisje ziet er heel goed uit nu met de dakshingles. Goed werk!
MarcoHoornBeoordeling: 9,2