klantenbeoordelingen de dakspecialist

Klantenbeoordelingen

De Dakspecialist is tegenwoordig één van de beste dakdekkers van heel Nederland. Hierbij willen wij graag de meningen van onze klanten hebben en misschien daarbij kritische punten voor ons. Dit om onze dienstverlening nog beter te laten ontwikkelen.

Klanten over ons

Informatie op de website 8,4
Beoordeling snelle 24/7 service 9,8
Beoordeling geleverde werk 9,4
Gemiddelde beoordeling 9,2

Heeft u laatst gebruik gemaakt van één van onze dakdekkers? Heeft u een beoordeling over het werk wat deze vakmannen hebben geleverd? Wij willen u vriendelijk verzoeken om dan een beoordeling voor ons te schrijven.

Gratis offertes vergelijken

13705″ title=”Beoordelingen”]

Klanten over De Dakspecialist

Super!

Ik merkte dat mijn dakgoot begon te lekken en heb iemand via dedakspecialist ingeschakeld. Al heel snel kreeg ik een offerte en kwam er iemand langs om mijn dakgoot te repareren. Ben heel tevreden!
RonnyHoornBeoordeling: 8,9

Kapotte dakgoot

Ik was op zoek naar een bedrijf die mijn dakgoot kon repareren omdat die kapot was en er op verschillende plekken gaten in zaten. Ik werd snel en goed geholpen en ben zeer tevreden met het resultaat dat geleverd is.
JesperAmsterdamBeoordeling: 9,0

Goed werk geleverd

Na lang op Google te hebben gezocht kwam ik op deze website uit. Onze dakgoot was al heel oud en was wel aan vervanging toe. Ik heb via deze website voor een mooie prijs mijn dakgoot kunnen laten vervangen en er is goed werk geleverd!
Jelle AmstelveenBeoordeling: 8,8

Prima gemaakt

Op onze eerste verdieping (10 meter) hing de dakgoot krom. Via dedakspecialist is het gemaakt en zit het weer helemaal recht. Top!
BasUtrechtBeoordeling: 9,0

Aanrader

Ik ben heel goed geholpen en er is goed werk geleverd. Heel tevreden zeker een aanrader als er iets met je dakgoot is.
RoanDen BoschBeoordeling: 8,9

Dakgoot uitstekend gereinigd

De dakgoot bij ons was nogal vies en moest gereinigd worden, ik heb contact gezocht met een bedrijf en ze hebben de dakgoot uitstekend gereinigd.
ThijmenHilversumBeoordeling: 9,1

Goedkoop

Wegens een lekkend koppelstuk van de dakgoot moesten we dit vervangen of eventueel een nieuwe laten plaatsen, gelukkig kon het lekkende stuk vervangen worden en het was ook niet heel duur.
DylanIjmuidenBeoordeling: 8,9

Heel tevreden

Omdat de zinken bekleding in mijn dakgoot versleten was moest dit vervangen worden. Snel kwam er al iemand langs om dit te doen. De mensen waren vriendelijk en hebben het goed gedaan! Tevreden.
Justin Volendam Beoordeling: 9,1

Goede prijs en prima service

Bij regenval bleef al het water in de dakgoot staan, dat kwam omdat de regenpijp verstopt was. Via deze site heb ik een aantal verschillende offertes ontvangen in de regio en heb voor een goede prijs de dakgoot kunnen laten reinigen. De dagoot blijft nu niet meer vol met water staan en al het water loopt nu weg!
TimonAmersfoortBeoordeling: 9,0

dakgoot lekken laten maken

Mijn dakgoot van 20 meter moest gerepareerd worden aangezien het op veel plaatsen lek was. Ik kreeg snel offertes en zo kon ik het voordeligste bedrijf benaderen.
HendrikWoerdenBeoordeling: 8,8

Lage prijzen en snelle reparatie

Toen ik eens naar mijn dakgoot keek zag ik dat er een scheur in zat. Ik heb toen via dedakspecialist een bedrijf gevonden met lage prijzen die de dakgoot gelukkig konden repareren in een snelle tijd.
Helemaal top!!!
AlexanderBarendrechtBeoordeling: 8,7

Super geholpen

Ik raad aan om deze site te gebruiken want ik ben super geholpen en ik kreeg een paar offertes binnen in een hele snelle tijd. mijn dakgoot kon snel gerepareerd worden omdat die aan één kant kapot was en al het water eruit lekte.
MikeDelftBeoordeling: 9,2

Werkt perfect!

Ik heb via dedakspecialist een kunststof hemelwaterafvoer bij mijn woning laten zetten en het werkt perfect! Heel blij mee.
JasonAlmereBeoordeling: 8,9

Top service

Ik was per ongeluk met mijn auto tegen de regenpijp aangereden bij de garage, gelukkig kon ik het via hier snel laten maken. Top service!
SimonDrontenBeoordeling: 8,7