Klantenbeoordelingen

De Dakspecialist is tegenwoordig één van de beste dakdekkers van heel Nederland. Hierbij willen wij graag de meningen van onze klanten hebben en misschien daarbij kritische punten voor ons. Dit om onze dienstverlening nog beter te laten ontwikkelen.

Klanten over ons

Informatie op de website 8,4
Beoordeling snelle 24/7 service 9,8
Beoordeling geleverde werk 9,4
Gemiddelde beoordeling 9,2

Heeft u laatst gebruik gemaakt van één van onze dakdekkers? Heeft u een beoordeling over het werk wat deze vakmannen hebben geleverd? Wij willen u vriendelijk verzoeken om dan een beoordeling voor ons te schrijven.

  Beoordeel De Dakspeclialist  Klanten over De Dakspecialist

  Spoed vanwege daklekkage.

  Wij hadden pas geleden plots lekkage. Dezelfde dag werden wij nog vakkundig geholpen door het bedrijf. Wij zijn dan ook zeker zeer tevreden.
  Irma van zandvlietRotterdamBeoordeling: 8,7

  Samen goed geholpen met de buren

  Samen met de buren waren we opzoek naar een nieuwe dakbedekking. Het bedrijf wist ons goed uit te leggen waarom EPDM zo geschikt was voor een onze twee onder één kap woning. Hier zijn wij samen dan ook voor gegaan en tot op heden echt enorm tevreden. Ook een zeer goede service.
  Van LoenhoutAmsterdamBeoordeling: 8,4

  Aanrader

  Ik wou een offerte van de reparatie voor ons dak krijgen, Het ging om een gedeelte van het platte dak van de uitbouw van de woonkamer, bij het gedeelte van de afvoer waren de naden los, Ik had het tijdelijk met silicone kit dicht gedaan. Ik heb vervolgens de offerte ontvangen, dit waren 3 offertes van verschillende bedrijven in de regio. Ik heb ze goed kunnen vergelijken en een keuze kunnen maken. Deze website is zeker een aanrader!
  B. de BoerEindhovenBeoordeling: 8,6

  Helemaal top

  Ik wou mijn plat dak van ongeveer 21 m2 opnieuw bedekken. Hier een offerte voor aangevraagd en zeer vlot ontvangen. Offertes met elkaar kunnen vergelijken en een keuze kunnen maken voor een bedrijf die ons goed kon helpen met het opnieuw bedekken van mijn platte dak. Helemaal top!
  Jan SchrijversHellevoetsluisBeoordeling: 8,5

  Water liep niet goed af

  Ons water liep niet goed af. Afwatering was hoger dan dakbedekking. Aansluiting dak met gevel was ook niet goed. Oppervlakte van het dak was 60m2. Via deze website offertes aangevraagd hiervoor en vervolgens prima geholpen door een bedrijf bij mij in de regio.
  B. HooghoutBredaBeoordeling: 8,2

  Uitstekende service

  Offerte aangevraagd bij deze website voor een schoonmaakrenovatie. Heel snel al een respons van deze website, namelijk 3 offertes ontvangen voor bedrijven uit de regio die mij verder konden helpen met de schoonmaakrenovatie. Één van de bedrijven uitgekozen om bij mij te renoveren. Deze afspraak kon al snel worden ingepland. Al met al dus een uitstekende service.
  H. van LoonRidderkerkBeoordeling: 8,8

  Daklekkage

  Bij ons in het hok kwamen er de hele tijd druppels vanuit het plafond als het extreem hard regende, bij normale regen gebeurde het niet. Nadat dit tot twee maal toe was gebeurd meteen een offerte aangevraagd voor iemand die dit probleem kon verhelpen. Meteen 2 offertes ontvangen van twee verschillende bedrijven uit de regio en 1 hiervan uitgekozen. Ze konden binnen een paar dagen mijn probleem verhelpen. Goede service en ook nog eens snel.
  Jeroen van HalenHoornBeoordeling: 8,3

  Snelle service

  Ik had een offerte aangevraagd voor een plat dak 40,87m2 met isolatie en afvoerbuis, EPDM dichting
  dakrand in zink 20,53 lm. Platzak 2,02m2 met isolatie en afvoerbuis, EPDM dichting. Redelijk snel ontvangen. Ook nog de mogelijkheid om te kunnen vergelijken, dat vond ik wel top. Zo kon ik mij goed verdiepen in de verschillende prijzen die de bedrijven aanboden. Uiteindelijk gekozen voor het meest voordeligste bedrijf. Ze konden ook al snel langskomen.
  R. KlaassenAlkmaarBeoordeling: 8,3

  Top service

  We hadden een kleine lekkage door de dakkapel. De oppervlakte van ons dak was 12m2. Offerte voor aangevraagd en redelijk snel ontvangen. Twee offertes ontvangen van verschillende afnemers, met elkaar vergeleken en een keuze gemaakt voor een bedrijf. Bedrijf dat ik had gekozen kon al heel snel langskomen en mij verhelpen met de lekkage. Top service!
  L. van GoghRijswijkBeoordeling: 8,7

  Groendak

  Ons daken waren erg kaal dus wouden we groendak gaan laten aanleggen. Dit wou ik graag laten aanleggen door een bedrijf die hierin gespecialiseerd was. Offerte voor aangevraagd en meteen ontvangen. In totaal 4 offertes ontvangen van bedrijven uit de regio, offertes uitgeprint en met elkaar vergeleken. Bedrijf uitgekozen die als eerste mij kon helpen, want de prijzen zaten allemaal erg dichtbij elkaar.
  Jelle van EeDen HaagBeoordeling: 8,5

  Prima service

  Offerte aangevraagd voor nieuwe bitumen dakbedekking. Snel ontvangen, en kunnen vergelijken welke bedrijf het goedkoopste was. Goedkoopste bedrijf is bij ons langsgekomen om nieuwe bitumen dakbedekking te leggen. Prima service.
  Frits van WoerkomNijmegenBeoordeling: 9,7

  Sedumdak aanleggen

  Samen met de buren wouden wij graag sedumdak aan laten leggen. Allebei offertes aangevraagd zodat we goed konden gaan vergelijken wat de goedkoopste afnemer was. Even gezeten met de buurman en tot een conclusie kunnen komen. Sedumdak is aangelegd bij ons en de buren. Top!
  Jan VisserUtrechtBeoordeling: 8,0

  PVC Dakbedekking

  Onze PVC dakbedekking moest gerepareerd worden, offerte aangevraagd en snel ontvangen. Vervolgens goed geholpen door een bedrijf die hierin gespecialiseerd was.
  Julia ter AvestAmstelveenBeoordeling: 7,9

  Renovatie plat dak

  Renovatie voor een plat dak aangevraagd op deze website. Zij hebben mij keurig geholpen. Ze hebben namelijk offertes verzonden naar mijn email adres, zo kon ik de offertes ook nog eens gemakkelijk vergelijken. Uiteindelijk bij een bedrijf gekomen die mij kon helpen en ook nog eens heel voordelig.
  Tess HooglandBeverwijkBeoordeling: 8,1