Dakgoten Diemen

Dakgoten Diemen

085 500 9955

Nu bereikbaar.

Lekt uw dakgoot? Of zijn uw dakgoten na een flinke storm beschadigd? Laat deze dan snel repareren door een dakgootspecialist uit Diemen. Door te bellen naar 085 500 9955 komt u direct in contact met een vakman uit uw regio. Wilt u meer weten over de kosten voor de verschillende dakgoten en materialen?
Start gratis offerteaanvraag!
Uw ontvangt dan een gratis en vrijblijvende aanbieding van een dakgootspecialist uit uw regio! Op deze pagina leest u meer over het vervangen, onderhouden en schoonmaken van dakgoten. Ook krijgt u meer informatie over de verschillende materialen die u kunt kiezen en de diverse soorten dakgoten.

  Gratis offerte ontvangen
  Gratis – Vrijblijvend

  dakgoten reinigen Diemen

  Waarom een dakgootspecialist inschakelen?

   De dakgootspecialisten uit Diemen hebben allround ervaring met het repareren, schoonmaken of vervangen van dakgoten en regenpijpen. Of uw hemelwaterafvoer nu verstopt is, de regenpijpen slijtage vertonen: een gootspecialist uit Diemen helpt u met alle plezier. De specialisten voeren in Diemen onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Regenpijp of dakgoten vervangen
  • Regenpijpen ontstoppen
  • Bladvangers installeren
  • Dakgoten en regenpijpen onderhouden
  • Dakgoten en regenpijpen schoonmaken
  • Benieuwd hoeveel het kost om een dakgootspecialist in te schakelen? Ontvang een gratis offerte!

  Dakgoten schoonmaken Diemen

  Schone dakgoten zijn enorm belangrijk voor de werking van de hemelwaterafvoer. Dakgoten schoonmaken is echter niet altijd eenvoudig, omdat u hiervoor de juiste middelen nodig hebt, zoals een grote ladder.

  Als u de dakgoten laat reinigen door een dakgootspecialist uit Diemen, dan bent u in een korte tijd verzekerd van een schone goot.

  De vakman beschikt namelijk over de juiste materialen om dit snel te kunnen doen. Daarnaast ruimt hij alle vervuiling naderhand op, zodat u dit niet meer hoeft te doen.

  Waarom dakgoten reinigen?

  Na verloop van tijd slibt de dakgoot dicht, door bladeren, takken en modder. Hierdoor kan het water niet wegstromen en lekt het de kleinste beschadigingen naar buiten. Het gevolg is schade aan uw gevel en mogelijk zelfs uw interieur.

  Onderschat het belang van een schone goot daarom niet.

  • U voorkomt dat de goot gaat lekken
  • Met een dakgootreiniging voorkomt u hoge reparatiekosten
  • Een schone dakgoot verkleint de kans op ongedierte

  Waarom dakgoot onderhouden?

  Een dakgootreiniging is één van de manieren om de hemelwaterafvoer goed te onderhouden. Hiernaast zijn nog andere manieren om onderhoud aan uw dakgoten of regenpijpen uit te voeren. Zo repareren de dakgootspecialisten uit Diemen de schade die ontstaat na een hevige storm en plaatsen zij een nieuwe dakgoot wanneer uw oude bijna versleten is.

  Daarnaast is een dakgootexpert uit Diemen ook in te schakelen voor het schilderen van de dakgoot. Door de goten regelmatig te controleren op mogelijke gebreken houdt u de kwaliteit hoog en bent u verzekerd van een lange levensduur. Zo bespaart u kosten voor een reparatie of vernieuwing van de hemelwaterafvoer.

  Dakgoten vervangen of repareren

  Inwoners uit Diemen vragen regelmatig of zij de dakgoot moeten vernieuwen of dat zij deze kunnen repareren. Het antwoord op deze vraag is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Hoe lang gebruikt u uw huidige hemelwaterafvoer al? Als dit meer dan 20 jaar is, dan luidt het advies: vernieuwen.

  Bij nieuwere dakgoten is een reparatie meestal een optie. Een dergelijke reparatie wordt ingezet als de goot lekt, of als de beugels zijn afgebroken. Is de goot nog geen 20 jaar, maar al wel dusdanig beschadigd dat een reparatie niet voldoende is, dan krijgt u het advies tot het vervangen van de dakgoot.

  Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis offerte aan!

  Dakgoot lekt, wat nu?

  Merkt u na een storm dat uw goot lekt? Of is de goot gaan lekken na achterstallig onderhoud? Het is in ieder geval belangrijk om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen voor een reparatie. Dit doet u door te bellen naar 085 500 9955 of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan weet u dat er zo spoedig mogelijk iemand bij u langs komt voor een reparatie.

  De dakgootspecialist uit Diemen zal uw dakgoten repareren met behulp van kit, pasta, tape of bitumen. Hij kan er ook voor kiezen om de goten te solderen zodat deze weer waterdicht zijn. De manier van repareren is uiteraard afhankelijk van het materiaal van de goot en de beschadiging.

  Dakgoten repareren Diemen

  Hoewel de meeste dakgoten een lange levensduur hebben, kan het voorkomen dat u deze na verloop van tijd moet repareren. Door de invloed van weer en wind ontstaan er bijvoorbeeld kleine scheurtjes in het materiaal, die na verloop van tijd gaat lekken. Om een groot lek en overstroming te voorkomen is het belangrijk om zo snel mogelijk een reparatie uit te voeren.

  Een dakgootspecialist uit Diemen zorgt er met het repareren voor dat de goot zo snel mogelijk weer waterdicht is, zodat het niet meer water lekt. Hiermee beschermt hij uw woning tegen waterschade. Laat de dakgoten professioneel repareren voor het beste resultaat.

  dakgoten vervangen Diemen

  Dakgoot vervangen Diemen

  Zijn de dakgoten van uw pand in Diemen beschadigd? Blijft de aansluiting met de regenpijp verstopt? Of hebt u continu te maken met lekkages?

  Wellicht is het dan tijd om uw dakgoot te (laten) vervangen.

  Bij het vernieuwen van de dakgoten kunt u kiezen voor het vervangen van een enkele plank, of voor het vervangen van de volledige goot. In het tweede geval is het mogelijk om te kiezen voor een ander soort materiaal dan uw huidige dakgoten. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof dakgoot voor een lange levensduur en weinig onderhoud, of voor dakgoten van koper voor een zeer luxueuze uitstraling. Andere materialen geschikt voor de dakgoot zijn hout, zink, aluminium, PVC en koper.

  Wat zijn de kosten van dakgoten?

  Wilt u werkzaamheden aan uw dakgoten laten uitvoeren? In de tabel hieronder vindt u de gemiddelde prijzen. Repareren kost ongeveer €125,-. De totaalprijs is afhankelijk van het soort beschadiging en het materiaal van de dakgoot. Wilt u compleet nieuwe dakgoten laten plaatsen, dan liggen de totale kosten gemiddeld rond de €1.050,-.

  Hierbij is uitgegaan van een rijtjeswoning waarbij 12 meter aan dakgoot geplaatst wordt. U kunt eventueel besparen door zelf de oude goten te verwijderen. In dit geval liggen de totale kosten gemiddeld rond de €750,-. Wilt u een duidelijke indicatie van de kosten, vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

  Kosten aan de dakgoot 2021

  Werkzaamheden aan dakgoten* Gemiddelde prijzen** Bestaande uit:
  Dakgoten schoonmaken Afhankelijk van uurtarief, vaste prijs of onderhoudsabonnement.  
  Reparatie van dakgoot €125,- Eenvoudige reparatie van lekke delen. Bijvoorbeeld dicht solderen van scheuren.
  Oude goot vervangen door nieuwe kunststof dakgoot. €750,- U verwijdert de oude dakgoot zelf. De specialist plaatst de nieuwe kunststof dakgoot.
  Verwijderen en plaatsen van nieuwe zinken dakgoot. €1.050,- De dakgootspecialist regelt de volledige vervanging van uw dakgoten.
  * Let op: bij de werkzaamheden is uitgegaan van een gemiddeld rijtjeshuis met 12 meter aan dakgoot, inclusief beugels en 2 regenpijpen.
  ** Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan een offerte aan.

  dakgoot onderhoud Diemen

  Nieuwe dakgoten plaatsen

  Bij verouderde of ernstig beschadigde dakgoten is het altijd verstandig om nieuwe dakgoten te plaatsen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen, maar ook uit verschillende soorten goten. Welke dakgoot de beste keuze is, is grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. U heeft onder andere de keuze uit een bakgoot en mastgoot. In functionaliteit zijn ze nagenoeg gelijk, maar ze hebben een andere vorm en daarmee een verschillende uitstraling.

  Welke dakgoot kiezen?

  Een specialist geeft u een persoonlijk advies zodat u zeker weet dat uw nieuwe dakgoten goed passen bij de uitstraling van uw woning.

  Bakgoten

  Een bakgoot heeft een rechthoekige vorm en is verkrijgbaar in tal van materialen. Door de vorm van een bakgoot is deze enorm sterk en daarmee is de bakgoot een geschikte keuze voor grote dakoppervlakken. De bakgoot is een traditionele goot, en wordt in zowel Nederland als België enorm veel gebruikt. Een groot voordeel is dat de bakgoot vanwege de vorm erg gemakkelijk schoon te maken is.

  Mastgoten

  De mastgoot wordt in Diemen ook veel gebruikt: deze heeft een halfronde vorm en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welke afmeting u nodig heeft voor uw mastgoot, is afhankelijk van het dakoppervlak. Hoe groter het oppervlak, des te groter de mastgoot moet zijn. Een mastgoot wordt aan het huis bevestigd met behulp van beugels. Veel mensen kiezen ervoor om de mastgoot af te werken met boeidelen.

  Dakgoten in Diemen aan vervanging toe?

  Bel 085 500 9955 voor direct contact met een erkend dakgootspecialist uit Diemen.

  085 500 9955

  Nu bereikbaar.

  Diverse materialen: een overzicht van de mogelijkheden

  Tegenwoordig worden dakgoten gemaakt van verschillende materialen. Zo heeft u de keuze voor een materiaal dat past bij de stijl van uw woning en dat past binnen uw budget. In Diemen zijn de meest gebruikte materialen voor de dakgoten kunststof, lood, zink, aluminium of koper.

  Elk materiaal heeft z’n eigen voor- en nadelen, die u hieronder kunt lezen. Daarnaast heeft ieder materiaal andere prijzen. Lees u vooraf goed in, zodat u zeker weet dat u kiest voor het juiste materiaal. Weet u niet zeker welk materiaal de beste keuze is? Dan geeft de specialist uit Diemen u een persoonlijk advies. Hij weet als geen ander welk materiaal in welke situatie de meeste voordelen biedt.

  kunststof dakgoten Diemen