dakdekker Hellevoetsluis

Dakdekker Hellevoetsluis

Heeft u last van problemen op uw dak? Misschien door een daklekkage of door dakbedekking dat verouderd is. Schakel dan zo snel mogelijk een dakdekker uit Hellevoetsluis in. Een dakdekkersbedrijf voert al uw dakwerk in een mum van tijd uit, zodat u zo snel mogelijk weer profiteert van een kwalitatief dakoppervlak!

Op deze pagina leest u meer over het dakwerk dat dakdekkers uitvoeren: dakonderhoud, dakreparaties en dakrenovaties. Ook krijgt u meer informatie over de soorten dakbedekkingen en leest u over de kosten van dakwerk. Met spoed een dakdekker nodig? Bel naar 085 500 9952 (24/7 bereikbaar)! Of vraag een kosteloze offerte aan als u meer informatie over prijzen wilt.

Wat doet een dakdekker?

Het dakwerk dat een dakdekker uit Hellevoetsluis uitvoert, is erg divers. Zo kunt u een dakdekkersbedrijf inschakelen voor dakonderhoud, hierbij controleert hij het oppervlak op zwakke plekken en beschadigingen en voert hij een dakreiniging uit. Last van een daklekkage? Ook dan kunt u dakdekkers inschakelen. Deze herstellen het dakoppervlak in een mum van tijd, zodat u grote waterschade voorkomt.

In principe kunt u een dakdekkersbedrijf inschakelen voor al het dakwerk op en aan het dak. Hiermee behoudt of herstelt u de kwaliteit van het dakoppervlak. Een dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis voert onder andere het volgende dakwerk uit:

Gratis offerte ontvangen

Uw dakbedekking (*)

Waarom is onderhoud belangrijk?

De meeste taken die een dakdekker uitvoert, vinden plaats op het gebied van dakonderhoud. Het belang van dergelijk dakonderhoud wordt echter vaak onderschat. Wanneer u geen onderhoud uitvoert aan uw dak, of dit door een dakdekker laat uitvoeren, zal de dakbedekking worden aangetast door weer en wind. Onder meer lekkage, houtrot en een verstoorde afvoer zijn hier het gevolg van.

Onder dakonderhoud verstaan wij het schoonmaken van de dakbedekking, de controle op eventuele beschadigingen van het dakwerk en reparatiewerkzaamheden. Een dakdekker kan dit alles snel en adequaat voor u uitvoeren.

Goed dakonderhoud is om de volgende redenen belangrijk.

 • Met dakonderhoud voorkomt u grote beschadigingen aan het dakoppervlak.
 • Eventuele beschadigingen worden snel opgemerkt en hersteld.
 • Met dakonderhoud verlengt u de levensduur van het dakoppervlak.
 • Goed dakonderhoud is voordeliger dan het herstellen van achterstallig onderhoud.

Dakdekker uit Hellevoetsluis nodig voor uw dakwerk?

Bel voor direct contact met een ervaren dakdekker, of neem contact op via het formulier!

Bel: 085 500 9952

Wat kost een dakdekker?

Gemiddeld genomen rekenen dakdekkers een uurtarief van €35,- tot €45,- per uur. Laat u dakwerk als een dakreparatie laat uitvoeren, dan liggen de prijzen ongeveer tussen de €250,- tot €300,- per m². Is het niet voldoende om de beschadiging te herstellen maar moet u een complete dakrenovatie uitvoeren, dan kost dit dakwerk ongeveer €75,- tot €100,- per m². Het plaatsen van een ander dak is een duurdere aangelegenheid. Voor het vernieuwen van het dakbeschot liggen de prijzen tussen de €90,- tot €150,- per meter en het plaatsen van dakisolatie kost ongeveer €25,- tot €80,- per meter. Nieuwe dakbedekking kost gemiddeld €45,- tot €55,- per m².

Kosten per uur of per m²?

Doorgaans rekenen dakdekkers een vaste prijs per uur of per vierkante meter. Of u een prijs per uur of per vierkante meter betaalt, wordt over het algemeen bepaald door het dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis. In verreweg de meeste gevallen rekenen zij voor het dakwerk een vaste prijs per vierkante meter.

Op deze manier is de totaalprijs op voorhand exact uit te rekenen en weten beide partijen direct waar ze aan toe zijn. Betaalt u toch liever een vaste prijs per uur? Maak dit dan bespreekbaar met het dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis. Misschien is dit een mogelijkheid.

Prijstabel: kosten dakdekker

KlusOmschrijvingGemiddelde kosten*
Uurloon dakdekkerUurtarief€35,- tot €45,- per uur
Reparatie plat dakZwakke gedeelten dakbedekking (bv EPDM of bitumen) vervangen€250,- tot €300,- per m²
Dakrenovatie plat dakVerwijderen oude bedekking en plaatsen van nieuwe dakbedekking€75,- tot €100,- per m²
Nieuw dak: dakbeschotDakbeschot vernieuwen€90,- tot €150,- per meter
Nieuw dak: dakisolatieDakisolatie aanbrengen€25,- tot €80,- per meter
Nieuw dak: dakbedekkingNieuwe dakbedekking€45,- tot €55,- per m²
* Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief plaatsing en btw. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan een offerte aan!

kosten dakdekker Hellevoetsluis

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De prijs van het dakwerk wordt beïnvloed door verschillende factoren. Allereerst speelt uiteraard het type werk een grote rol. Het vervangen van de dakbedekking is een stuk kostbaarder dan het herstellen van een beschadiging. Hoe moeilijker het dakwerk, des te hoger de prijzen. Een tweede factor is de ervaring van de dakwerker. Iemand die net als dakwerker start, rekent doorgaans een lager tarief dan een dakdekker die al jarenlang aan het werk is. Een lager tarief hoeft uiteraard niet te betekenen dat de kwaliteit van het dakwerk minder goed is. Tot slot speelt ook uw regio een rol in de totaalprijs. In de randstad liggen de prijzen vaak hoger dan in de provincie.


dakonderhoud Hellevoetsluis

Dakonderhoud

Onder dakonderhoud verstaat men divers dakwerk. Als eerste zorgt het dakdekkersbedrijf voor een goede dakreiniging en daarna vindt een dakinspectie plaats. Tijdens de inspectie controleren de dakdekkers het oppervlak op zwakke plekken en eventuele beschadigingen. Deze worden ter plekke hersteld, waarmee u hogere reparatiekosten in de toekomst voorkomt. Hierna kunt u ervoor kiezen om een coating aan te brengen. Hierbij brengt het dakdekkersbedrijf een dunne coating aan op het dakoppervlak dat ervoor zorgt dat vervuiling zoals algen en mossen niet opnieuw groeien. Daarnaast zorgt dit voor een vernieuwde uitstraling van uw woning.


daklekkage Hellevoetsluis

Daklekkage? Spoedservice

Ontdekt u een daklekkage in Hellevoetsluis? Dit heeft vervelende gevolgen en daarom is het noodzakelijk dat er zo snel mogelijk een dakreparatie plaatsvindt. Stelt u de reparatie uit, dan is de kans groot dat de schade nog verder oploopt. Dit heeft als gevolg dat de kostprijzen ook op zullen lopen. Heeft u een daklekkage in een plat of hellend dak? Dan is er een grote kans dat regenwater een weg naar binnen vindt. U wilt voorkomen dat dit uw dakconstructie aantast, want als dit gebeurt zal u binnenkort dakwerk moeten laten plaatsen. Heeft u een daklekkage en wilt u met spoed een dakreparatie laten uitvoeren? Bel dan naar 085 500 9952 voor direct contact met een dakdekker uit ons netwerk.

lekdetectie Hellevoetsluis

Lekdetectie

Een dakdekker is zoals al aangegeven niet alleen ervaren in het leggen van dakbedekking of het uitvoeren van dakonderhoud. Dakdekkers uit Hellevoetsluis helpen u daarnaast graag bij het opsporen van daklekkages. Daarna herstellen zij de beschadiging aan de dakafwerking, zodat u geen last meer heeft van de daklekkage. Het opsporen van daklekkages gebeurt onder andere met behulp van rookgasdetectie. Dit is een techniek waarbij gas onder de dakspanten wordt gespoten. Een dakdekker kijkt daarna waar het rookgas via het lek ontsnapt. Andere technieken die dakdekkers hiervoor inzetten zijn infrarood detectie, lekdetectie middels impulsstroom en de kleurstof analyse.


dakreparatie Hellevoetsluis

Dakreparatie

U kunt een dakdekker uit Hellevoetsluis onder meer inschakelen voor het uitvoeren van een dakreparatie. Bij een dakreparatie kunt u denken aan kleiner dakwerk dat uw dakconstructie of dakbedekking weer herstelt. Wellicht is uw dakbekleding na een flinke storm gaan verschuiven of is er een scheur in uw bedekking ontdekt. Bij een beschadiging is het altijd verstandig om een dakdekker in te schakelen voor een professionele dakreparatie. Vaak is een kleine scheur gemakkelijk te herstellen met behulp van een reparatiestrook. Scheuren in de naden van de dakbedekking is gemakkelijk te herstellen met een waterdichte kit! De dakdekker uit Hellevoetsluis heeft de beschadiging snel hersteld waardoor u weer profiteert van een waterdicht dakoppervlak.


dakrenovatie Hellevoetsluis

Dakrenovatie

Een dakrenovatie wordt uitgevoerd wanneer een dakreparatie niet meer voldoende is. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van de dakafwerking als deze ernstig beschadigd of verouderd is. U kunt echter ook denken aan het renoveren van uw dakbeschot. Misschien is dit door een lekkage gaan verzakken. Dakdekkers hoeven bij een verzakking van de dakconstructie nog geen compleet ander dak te plaatsen. Zij verstevigen in dat geval de dakconstructie met behulp van extra balken. Pas wanneer de constructie ernstig is aangetast door bijvoorbeeld houtrot or houtworm, dan is het plaatsen van een nieuwe dakconstructie noodzakelijk.

Nieuw dak

Een dakreparatie of zelfs dakrenovatie is niet altijd voldoende om de beschadigingen te herstellen. In dat geval moet u nieuw dakwerk laten plaatsen. Dit is bijvoorbeeld nodig op het moment dat uw dakconstructie dusdanig verslechterd is dat het z’n eigen gewicht niet langer kan dragen. Dit is vooral het geval bij een houten dakconstructie die is gaan rotten. Dit komt bijvoorbeeld door houtrot dat ontstaat na een te laat opgemerkte daklekkage, maar kan ook ontstaan na problemen met houtworm. Het plaatsen van een nieuwe dakconstructie is een erg ingrijpende klus die veel tijd en geld kost.

Timelapse: vervangen van een dak

Daklekkage en met spoed op zoek naar een dakdekker?

Bel 085 500 9952 voor direct contact met een dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis voor al uw dakwerk.

Bel vandaag nog 085 500 9952
dakisolatie door dakdekkers aanbrengen Hellevoetsluis

Dakisolatie aanbrengen

Wist u dat het aanbrengen van dakisolatie een veelgebruikte methode is om flink op de energierekening te besparen? Omdat warmte opstijgt verliest u bij een niet geïsoleerd dakoppervlak erg veel warmte. Dakisolatie is bij zowel platte- als hellende daken mogelijk. Bij een plat dak raadt het dakdekkersbedrijf aan om het materiaal aan de buitenkant aan te brengen. Dit noemt men een warm-dak constructie. De dakisolatie ligt dan boven het dakbeschot maar onder de dakbekleding. Dit voorkomt grote temperatuurverschillen waardoor de kans op beschadigingen en daklekkages kleiner is. Veel mensen in Hellevoetsluis combineren het plaatsen van dakisolatie vaak met ander dakwerk, zoals het plaatsen van nieuwe dakbekleding.

dakwerk: lood en zink

Lood- en zinkwerk

Bij de bouw van daken wordt al jarenlang lood en zink gebruikt, zowel bij monumentale panden als bij nieuwbouwhuizen in Hellevoetsluis. Lood wordt bijvoorbeeld gebruikt om de verbinding van twee naden waterdicht te maken. Bijvoorbeeld bij PVC-dakbedekking, maar ook bij de nok op een hellend dakoppervlak. Daarnaast wordt zink veel gebruikt bij de afwerking van dakkapellen en deklijsten. Ook kiezen sommige mensen voor een zinken dak bij bijvoorbeeld hun tuinhuis of schuur. Als u uw lood- en zinkwerk wilt vervangen of vernieuwen dan schakelt u het beste een ervaren dakdekkersbedrijf in. Zo bent u snel weer verzekerd van een waterdicht resultaat.

Schoorsteenrenovatie

Een belangrijk onderdeel van een dakrenovatie is de schoorsteenrenovatie. Vaak wordt het belang van een schoorsteenrenovatie onderschat. Indien er sprake is van achterstallig onderhoud, is uw schoorsteen niet alleen een groot warmtelek, maar is de kans op een waterlek ook enorm groot. Een schoorsteenrenovatie bestaat uit verschillend dakwerk: allereerst vervangt de dakdekker alle kapotte stenen en verouderd voegwerk. Hierna reinigt hij het oppervlak en vervangt hij het loodwerk, de afdekkap en roosters. U kunt er bij een schoorsteenrenovatie ook voor kiezen voor een coating op de schoorsteen. Dit voorkomt vervuiling in de toekomst, waarmee de kwaliteit langer goed blijft.

Dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis inschakelen?

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze service! Wij werken samen met dakdekkers uit heel Nederland, waarvan meerdere uit de regio Hellevoetsluis. Zo is er altijd een betrouwbaar dakdekkersbedrijf uit uw regio beschikbaar om u te helpen!

Heeft u direct de hulp van een dakdekker nodig? Bel dan naar 085 500 9952. Wilt u graag eerst meer weten over het verschil in prijs tussen een dakrenovatie en -reparatie? Of wilt u meer weten over de kostprijs van een nieuw dak? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. U krijgt deze dan zo snel mogelijk in uw mailbox!

plat of hellend dak Hellevoetsluis

Plat of hellend dak?

Een dakdekker uit ons netwerk in Hellevoetsluis staat voor u klaar bij dakwerk voor uw plat of hellend dak. Het dakwerk bij een plat dak verschillen van het dakwerk op een hellend dak. Zo schakelen klanten met een plat dak vaak een dakdekker in voor het repareren of vervangen van hun PVC of bitumen dakbedekking.

Huiseigenaren met een hellend dak hebben vaak de hulp van een dakdekker nodig bij een dakrenovatie of schoorsteenrenovatie.

Het verschil in dakwerk heeft onder meer te maken met de levensduur van de dakbedekkingen. Bitumen of PVC gaan minder lang mee dan dakafwerking van hellende daken, waardoor een dakreparatie sneller vereist is.


soorten dakbedekking Hellevoetsluis

Soorten dakbedekking

Bij een plat dak heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbekleding. Welk materiaal voor u de beste keuze is, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Zo heeft bitumen de laagste aanschafprijs maar is de levensduur ook het minst lang. EPDM is iets duurder, maar gaat wel bijna twee keer zo lang mee. Wilt u iets unieks, dan is een aluminium dak of koperen dak een optie. De meest voorkomende soorten dakafwerking in Hellevoetsluis zijn:

 • Bitumen
 • PVC
 • EPDM
 • Groendak

Kosten dakbedekking

Bij de berekening van de totaalprijs moet u rekening houden met twee aspecten: natuurlijk de prijs per vierkante meter, maar ook met de gemiddelde levensduur.

Bitumen kost ongeveer €45,- per m² en is daarmee een voordelige keuze. De levensduur is echter maar 25 jaar, terwijl de levensduur van EPDM wel 40 jaar is. Het kost ongeveer €50,- per m² waardoor dit iets duurder lijkt.

Toch kan de keuze voordeliger uitpakken doordat u de dakbedekking minder snel opnieuw hoeft te vervangen. Naast deze materialen is er ook de keuze voor PVC, dit kost ongeveer €55,- per m². Voor een groendak liggen de kostprijzen gemiddeld ook rond de €55,-.

Kosten materiaal dakbedekking per m²

Soort dakbedekkingGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Bitumen25 jaar€45,-
PVC25 jaar€55,-
EPDM40 jaar€50,-
Groendak**60 jaar€55,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en plaatsing.
** Let op: een groendak wordt geplaatst op een onderlaag (meestal EPDM). De kosten van een groendak komen dus bovenop de kosten voor de EPDM onderlaag.

epdm dakbedekking aanbrengen Hellevoetsluis

EPDM dakbedekking Hellevoetsluis

EPDM is in Hellevoetsluis een populaire keuze als bedekking voor een plat dak. Dit heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen. Het is een synthetisch rubber. Het heeft een hoge elasticiteit en dat komt goed van pas op platte daken. Door temperatuurverschillen zet de dakafwerking namelijk uit en krimpt het ineen. Doordat het zo elastisch is, is het hier goed tegen bestand. Zo worden beschadigingen voorkomen.

Als u het bestelt, dan wordt dit vooraf op maat gesneden aan de hand van de door u opgegeven afmetingen. Het grote voordeel hiervan, is dat het erg gemakkelijk te leggen is. U hoeft het materiaal namelijk niet zelf nog te bewerken. Bovendien is de kans op een daklekkage kleiner als de dakafwerking uit één onderdeel bestaat, omdat er geen naden aanwezig zijn. Tot slot is dit materiaal geschikt als basis voor een groendak, vereist het maar weinig dakonderhoud, is het beloopbaar en is het volledig recyclebaar. Hierdoor is dit een milieubewuste keuze.

Prijzen EPDM dakbedekking

De prijzen liggen iets hoger dan de prijzen voor andere materialen, maar dankzij de langere levensduur is het toch een aantrekkelijke optie. Gemiddeld betaalt u €50,- per m². Bij een dakoppervlak van ongeveer 70 m² ligt de totaalprijs daarmee op ongeveer €3.500,-. EPDM hoeft u doorgaans pas na ruim 40 jaar weer te vervangen.

bitumen dakdekking Hellevoetsluis

Bitumen dakbedekking Hellevoetsluis

Heeft u een plat dak en een beperkt budget? Overweeg dan om een bitumen dakafwerking te laten plaatsen. Op korte termijn is bitumen de meest voordelige keuze. Dit is dus verstandig als u binnenkort toch gaat verhuizen. Het is alleen op korte termijn een goedkopere keuze, omdat de aanschafprijs relatief laag is. Maar omdat het een kortere levenstijd heeft, is het op de lange termijn verstandiger om te kiezen voor een ander materiaal.

Ondanks de kortere levensduur is bitumen erg populair in Hellevoetsluis. Het is van nature niet heel elastisch. Daarom wordt bitumen bewerkt met APP of SBS. Hierdoor wordt de dakafwerking een stuk flexibeler en elastischer. Bij de aanschaf van bitumen wordt het materiaal geleverd in grote rollen. Dit houdt in dat u of de dakdekker het zelf nog op maat moet snijden. Een nadeel hiervan is dat er naden aanwezig zijn, die kwetsbaar zijn voor daklekkages. Een voordeel is dat u zeker weet dat er geen fouten worden gemaakt bij het doorgeven van de afmetingen.

Bitumen dakbedekking prijzen

Zoals gezegd is de prijs van bitumen relatief laag. Per vierkante meter liggen de prijzen gemiddeld rond de €45,-. Met een gemiddelde levensduur van 25 jaar is dit op de lange termijn niet de meest voordelige optie. Als u op korte termijn uw dak opnieuw wilt afwerken met een beperkt budget, dan is bitumen een optie.

pvc dakbedekking

PVC-dakbedekking Hellevoetsluis

PVC is een kunststof materiaal, dat in Hellevoetsluis tevens populair is bij de afwerking van platte daken. Het grote voordeel van PVC is dat dit verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Hiermee geeft u uw dakoppervlak elk gewenste uitstraling: dit is voor veel mensen de belangrijkste reden om te kiezen voor PVC. Daarnaast is PVC Uv-bestendig, volledig waterdicht en praktisch onderhoudsvrij, waardoor het zeker niet onderdoet aan andere dakbedekkingen. De materiaalkosten van PVC liggen relatief laag vergeleken met de andere materialen. De grootste kosten zitten hem in de arbeidskosten.

Het leggen van een PVC-dakafwerking is een ingewikkelde en arbeidsintensieve klus. De dakdekkers rollen het PVC in uit op het oppervlak en snijden het ter plekke op maat. Het voordeel hiervan is dat oneffenheden gemakkelijk weggewerkt worden. Ook obstakels, zoals een dakraam wordt direct meegenomen. PVC is geschikt voor daken met maximaal een erg lichte helling. Twijfelt u of uw dak geschikt is? Vraag dan advies aan een ervaren dakdekker uit Hellevoetsluis.

PVC dakbedekking prijzen

PVC is net als bitumen relatief voordelig in aanschaf: gemiddeld ligt de kostprijs rond de €45,- per m². Houd er rekening mee dat hier vaak nog arbeidskosten bovenop komen, deze zijn iets hoger dan de arbeidskosten van het plaatsen van EPDM. PVC gaat gemiddeld 25 jaar lang mee, waarmee dit vooral op korte termijn een goedkopere keuze is.

groendak

Groendak Hellevoetsluis

Het aantal groendaken in Hellevoetsluis staagt nog steeds. Een groendak of sedumdak is een dak dat begroeid is met planten of grassen. Er zijn verschillende soorten groendaken, die ieder hun eigen voor- en nadelen hebben. Zo hebt u onder andere de keuze tussen een intensief of extensief groendak.

Een intensief groendak kunt u ook zien als een daktuin. Hierbij bestaat de begroeiing uit zowel grassen als struiken, planten en bomen. Wilt u graag een intensief groendak, houd er dan rekening mee dat dit een groot gewicht is. Vaak is de dakconstructie hier niet op voorbereid en is er een versteviging nodig. Een intensief groendak vereist bovendien flink wat onderhoud. Bij een extensief groendak bestaat de begroeiiing grotendeels uit mos en vetplanten.

Dit heeft in tegenstelling tot een daktuin maar heel weinig onderhoud nodig: enkel in hele droge periodes is onderhoud belangrijk. Een extensief groendak is een stuk minder zwaar, waardoor een versteviging van de dakconstructie niet nodig is.

Kosten groendak

Een groendak kost gemiddeld €55,- per m². Wilt u graag een daktuin in de vorm van een intensief groendak, houd er dan rekening mee dat de prijzen verder oplopen. Bovendien heeft u bij een groendak ook een goede ondergrond nodig. Hiervoor wordt vaak EPDM of PVC gebruikt. De kosten voor deze dakbedekking komen hier dan nog bovenop.

Ervaren dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis inschakelen?

Bel voor direct contact met een dakdekker, of neem contact op via het formulier!

Offerte aanvragen

EPDM dakbedekking zelf aanbrengen

Omdat EPDM precies op maat geleverd wordt, beschouwen veel inwoners uit Hellevoetsluis dit als doe het zelf materiaal. Relatief gezien is zelf plaatsen zeker een optie. Er zijn drie manieren waarop u EPDM kunt aanbrengen: losliggend en eenzijdig of volledig verlijmen.

Bij losliggend houdt u het materiaal op z’n plek door middel van extra belasting. Hierbij voegt u dus bijvoorbeeld grind of andere stenen. Het voordeel hiervan is dat het relatief simpel te doen is omdat er weinig kennis of ervaring voor vereist is. Enkelzijdig verlijmen wordt door de meeste dakdekkers uit Hellevoetsluis afgeraden. Hierbij wordt de lijm eenzijdig op het dakoppervlak aangebracht, waarna de EPDM hierop vastgeplakt wordt. Toch levert dit niet altijd het gewenste resultaat op, waardoor de meeste dakdekkersbedrijven volledig verlijmen aanraden. Hierbij wordt de lijm door een professioneel dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis zowel op het materiaal als op de ondergrond aangebracht.

Zelf een dakinspectie uitvoeren

Om de kwaliteit van uw dakbedekking en ander dakwerk te garanderen is het van belang om periodiek een dakinspectie uit te (laten) voeren. Hoewel over het algemeen wordt aangeraden om de dakinspectie over te laten aan een erkend professional uit Hellevoetsluis, is het een optie om zelf een deel van de dakinspectie af te handelen. Het is hierbij wel zaak om te zorgen voor een goede voorbereiding en de juiste bescherming.

Draag tijdens een dakinspectie altijd beschermende kleding als een veiligheidsbril en werkhandschoenen en maak gebruik van een stevige ladder. Weet u niet goed waar u tijdens de dakinspectie op moet letten of vermoedt u dat u kleine beschadigingen over het hoofd ziet, schakel dan een dakdekker in. Alleen dan weet u namelijk zeker dat alle mogelijke problemen worden opgespoord.

Vier dakdekker bespaartips

Dakwerk kan, afhankelijk van het soort, flink in de kosten lopen. Gelukkig zijn er diverse manieren waarop u zoveel mogelijk kunt besparen. Als uw buren bijvoorbeeld ook dakwerk willen uitvoeren, kunt u dit bij één dakdekkersbedrijf uit Hellevoetsluis uitbesteden. Vaak bieden zij een kwantumkorting aan als meerdere buren het dakwerk tegelijk laten uitvoeren.

Hieronder geven we u vier handige tips hoe u gemakkelijk bespaart op de totaalprijs.

 • Help de dakdekker met kleine klusjes om geld te besparen.
 • Probeer kwantumkorting te regelen, bijvoorbeeld met buren.
 • Kies gelijktijdig isolatie om de investering terug te verdienen.
 • Controleer of u recht heeft op een subsidie.

Dakdekker gezocht?

dakdekkersbedrijf prijzen Hellevoetsluis
Geef in het offerteformulier al uw wensen aan en wij brengen u in contact met een ervaren dakdekker uit de regio Hellevoetsluis. U ontvangt zo snel mogelijk een kosteloze en vrijblijvende offerte van een dakdekkersbedrijf uit de regio die uw hulpvraag graag beantwoorden. Heeft u een daklekkage en bent u met spoed op zoek naar een dakdekker in de buurt? Bel naar 085 500 9952. U komt dan direct in contact met een dakdekkersbedrijf die u al binnen 24 uur kan helpen. Benieuwd naar de prijzen van verschillende dakbedekkingen? Of wilt u meer weten over de kosten van een renovatie? Vul dan snel het offerteformulier in.