dakdekker Heemskerk

Dakdekker Heemskerk

Heeft u een dakdekker uit Heemskerk nodig? Dakdekkers voeren verschillende dakwerken uit voor u, bijvoorbeeld een dakrenovatie of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. Heeft u met spoed een dakdekkersbedrijf nodig, bijvoorbeeld voor een dakreparatie van een lekkage? Bel dan direct naar 085 500 9955 (24/7 bereikbaar) om in contact te komen met een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Op deze pagina leest u meer over dakwerk en de mogelijkheden voor nieuwe dakbedekking. We vertellen u meer over de gemiddelde prijzen van dakbedekking en dakwerk. Vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte met scherpe prijs.

Wat doet een dakdekker?

Soms denkt men dat een dakdekker alleen nieuwe dakbedekking legt of lekkages repareert, maar de werkzaamheden van een dakspecialist zijn zeer divers. Schakel een dakdekkersbedrijf uit Heemskerk bijvoorbeeld in voor dakonderhoud, zo verlengt u de levensduur van het dak en worden eventuele problemen snel geconstateerd.

Voor het opsporen van een lek gebruiken dakdekkers verschillende meettechnieken, zoals rookgasdetectie. Is een dakreparatie niet meer mogelijk? Laat dan een dakrenovatie uitvoeren, uw dak ziet er dan weer als nieuw uit. Navigeer op deze pagina direct naar:

Gratis offerte ontvangen

Uw dakbedekking (*)

Waarom is onderhoud belangrijk?

Onderhoud door een dakdekker is zeer belangrijk voor de conditie van uw dak. Bladeren, mosgroei en andere vervuiling tasten de dakbedekking aan. Het materiaal van een pannendak wordt bijvoorbeeld poreus en water blijft liggen op een plat dak. De dakbedekking wordt aangetast door de weersomstandigheden. Dit kan lekkages of houtrot veroorzaken of ervoor zorgen dat het water niet meer goed wegloopt. Een vakman uit de omgeving van Heemskerk maakt de dakbedekking schoon, controleert of het dak nog in goede conditie is en of er reparaties nodig zijn.
De voordelen van dakonderhoud door dakdekkers:

 • Eventuele beschadigingen of lekkages worden snel opgemerkt, waarna de vakman direct kan beginnen aan de dakreparatie.
 • U verlengt de levensduur van het dak en voorkomt schade.
 • Het dak ziet er mooier en verzorgt uit.

Erkend dakdekker gezocht voor uw dakwerk in Heemskerk?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of bel naar 085 500 9955 voor direct contact.

Bel: 085 500 9955

Wat kost een dakdekker?

Houd rekening met een gemiddeld uurtarief voor een dakdekker van €35,- tot €45,-. De kosten voor het herstellen van beschadigingen of lekkages zijn onder andere afhankelijk van het type dak en de ernst van de beschadiging. Zo kost het herstellen van een plak dak gemiddeld €250,- tot €300,- per m². Het plaatsen van nieuwe dakbedekking kost gemiddeld €45,- tot €55,- per m².

Laat direct dakisolatie aanbrengen voor gemiddeld €90,- tot €150,- per meter. Het voordeel van isolatie is dat je daarna bespaart op de energiekosten en de investering weer terugverdiend. Vraag een gratis offerte aan voor de exacte prijzen voor dakwerk.

Kosten per uur of per m²?

Voor dakwerken worden er tarieven per uur gerekend of per vierkante meter. Welk tarief er wordt gebruikt, is afhankelijk van het soort dakwerk en de voorkeur van het dakdekkersbedrijf uit Heemskerk. Het voordeel van vaste prijzen per vierkante meter is dat u van tevoren al weet wat de prijzen worden voor dakwerk. Vooral voor grotere klussen is het verstandig om voor deze constructie te kiezen. Wanneer de klus dan langer duurt dan verwacht, zit u niet onverwacht met hogere kosten voor dakwerk dan waar u op gerekend had. In het tarief per vierkante meter zit alles inbegrepen. De arbeidskosten en materiaalkosten. Voor klein dakwerk wordt vaak een uurtarief gerekend.

Prijstabel: kosten dakdekker

KlusOmschrijvingGemiddelde kosten*
Uurloon dakdekkerUurtarief€35,- tot €45,- per uur
Reparatie plat dakZwakke gedeelten dakbedekking (bv EPDM of bitumen) vervangen€250,- tot €300,- per m²
Dakrenovatie plat dakVerwijderen oude bedekking en plaatsen van nieuwe dakbedekking€75,- tot €100,- per m²
Nieuw dak: dakbeschotDakbeschot vernieuwen€90,- tot €150,- per meter
Nieuw dak: dakisolatieDakisolatie aanbrengen€25,- tot €80,- per meter
Nieuw dak: dakbedekkingNieuwe dakbedekking€45,- tot €55,- per m²
* Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief plaatsing en btw. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan een offerte aan!

kosten dakdekker Heemskerk

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Een aantal factoren beïnvloeden de kosten voor dakdekkers. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van het type dakwerk dat u laat uitvoeren. Een kleine dakreparatie van een scheur in de dakbedekking is goedkoper dan een lekdetectie en dakreparatie. Eén van de belangrijkste factoren op de prijzen voor nieuwe dakbedekking is het materiaal waar u voor kiest. Een pannendak is bijvoorbeeld duurder dan dakleer. Daarnaast wordt de prijs nog beïnvloed door de arbeidskosten en de voorrijkosten. De arbeidskosten worden onder andere bepaald door de ervaring van de dakdekker. Iemand met weinig ervaring heeft een lager uurtarief dan iemand met meer ervaring. Voordeel van een dakdekker met ervaring is dat hij de klus sneller heeft geklaard.


dakonderhoud Heemskerk

Dakonderhoud

De vakman voert eerst een dakinspectie uit. Hierbij gaat hij het dak op en inspecteert hij de dakbedekking en de afvoer van het water. Eventuele beschadigingen, poreuze bedekking of scheuren worden dan tijdig geconstateerd en hersteld. U voorkomt hier hoge kosten voor een dakdekker mee voor het herstellen van bijvoorbeeld waterschade. Daarnaast wordt het gehele dak schoongemaakt. Vervuiling ziet er niet alleen lelijk uit, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van de dakbedekking slechter wordt.

Voor dakonderhoud is het nodig om op het dak te staan. Ziet u dit niet zitten? Schakel dan een dakdekkersbedrijf uit Heemskerk in. Het is vaak ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.


daklekkage Heemskerk

Daklekkage? Spoedservice

Daklekkage is ontzettend vervelend, maar komt in Heemskerk helaas geregeld voor. Hoewel platte daken extra gevoelig zijn voor lekkages, komt het ook vaak bij hellende daken voor.

Bij platte daken ligt de oorzaak van de daklekkage veelal bij een beschadiging van de dakbekleding, terwijl bij hellende daken de oorzaak vaak ligt bij de afdichting van een dakraam of dakkapel. Om grote schade te voorkomen is het noodzakelijk om zo snel mogelijk in contact te komen met een dakdekker uit Heemskerk.

Bel naar 085 500 9955 voor direct contact met een vakman uit uw regio. Deze kan vaak dezelfde dag nog een dakreparatie uitvoeren.

lekdetectie

Lekdetectie

Het opsporen van lekkages wordt tegenwoordig uitgevoerd met behulp van verscheidene geavanceerde technieken, die zorgen voor een beperking van het nodige hak- en breekwerk. Een voorbeeld van deze techniek is de manier waarop daklekkages worden opgespoord. Omdat bij een daklekkage, de exacte locatie vaak moeilijk te achterhalen is, wordt hiervoor onder andere rookgas ingezet. Een vakman van een dakdekkersbedrijf brengt dan gas onder de dakspanten aan en bekijkt aan de buitenkant waar het gas ontsnapt. Dit geeft de locatie van het lek aan. De specialist uit Heemskerk begint daarna meteen met het herstellen van de lekkage. Hiervoor haalt hij vaak een gedeelte van de dakbedekking weg, zodat hij er goed bij kan. Uiteraard wordt daarna de bedekking weer teruggeplaatst.


dakreparatie Heemskerk

Dakreparatie

Een dakdekker uit Heemskerk is tevens inzetbaar voor een dakreparatie. Het dak moet goed bestand zijn tegen de weersomstandigheden, maar wordt hier ook door beïnvloed. Een flinke storm en veel neerslag kunnen ervoor zorgen dat er een dakreparatie nodig is. Bijvoorbeeld door een lekkage of doordat dakbedekking is gaan schuiven. De dakbedekking van een plat dak zoals dakleer kan gaan scheuren, door temperatuurswisselingen en Uv-straling, dit moet hersteld worden.

Vaak gebruikt een vakman uit Heemskerk een waterdichte pasta hiervoor die de scheuren helemaal opvult. Laat uw dak op tijd herstellen, voordat er grotere schade ontstaat.


dakrenovatie Heemskerk

Dakrenovatie

Naast het standaard onderhoud door een dakdekkersbedrijf uit Heemskerk is er af en toe ook een dakrenovatie nodig, gemiddeld gezien gaat een dakbedekking ongeveer 30 jaar mee voordat u nieuwe moet plaatsen. Een renovatie zal dan ook ongeveer eens in hetzelfde tijdsbestek voorkomen. Een dakrenovatie behelst onder andere de vervanging van de dakbekleding, het herstellen of vernieuwing van de dakconstructie en het aanbrengen van een nieuwe dakisolatie. De prijzen voor een dakrenovatie door een dakdekkersbedrijf zijn relatief hoog, maar op termijn bespaart u aanzienlijk op de stookkosten. Daarnaast ziet uw dak er weer als nieuw uit en gaat het jarenlang mee.

Nieuw dak

Een nieuw dak bestaat niet alleen uit nieuwe dakbedekking, maar ook uit een compleet nieuwe dakconstructie. Een nieuw dak is gelukkig niet vaak nodig, want dit is een erg ingrijpende aanpassing aan uw huis en neemt veel tijd en energie in beslag. Is uw dakconstructie na verloop van tijd gaan verzakken en moet u deze laten verstevigen? Dan is het in de meeste gevallen voldoende om extra balken aan te brengen. Wanneer er sprake is van houtrot, dan zult u wel een nieuw dak moeten laten plaatsen. Wacht niet te lang met het plaatsen van een nieuw dak, omdat een verzwakte dakconstructie grote problemen met zich meebrengt.

Timelapse: vervangen van een dak

aklekkage en met spoed op zoek naar een dakdekker?

Bel voor direct contact met een dakdekkersbedrijf uit Heemskerk. Liever eerst een gratis offerte? Vul dan het formulier in!

Bel vandaag nog 085 500 9955
dakisolatie door dakdekkers in Heemskerk aanbrengen

Dakisolatie aanbrengen

Wist u dat u veel warmte verliest wanneer het dak niet geïsoleerd is? Doordat warmte opstijgt blijft het niet goed hangen in de woning zonder dakisolatie. Dakisolatie wordt aangebracht onder de dakbedekking of aan de onderzijde van het dak. Bijvoorbeeld met isolatieplaten, glaswol of isolatieschuim. Wanneer u de dakbedekking moet vernieuwen is het verstandig om direct isolatie aan te brengen. Als uw dakbedekking nog in goede staat is, is het handiger om de isolatie aan de onderzijde aan te brengen. Dit is een stuk goedkoper. Met dakisolatie blijft u besparen op de energiekosten en verdiend u zo de investering weer terug.

dakwerk: lood en zink

Lood- en zinkwerk

Voor het aanbrengen van daken wordt er gebruik gemaakt van lood- en zinkwerk. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de schoorsteen, u kent vast wel de loodslabben rondom de schoorsteen. Wanneer u een dak heeft met bitumineuze bedekking wordt er soms lood of zink gebruikt om de naden af te dichten. De verbindingen tussen een dak en een dakraam worden ook vaak afgewerkt met één van deze twee materialen. Heeft u een dakkapel? Grote kans dat de rand met zink of lood is afgewerkt. Met loodwerk en zinkwerk worden er waterdichte verbindingen gemaakt. Het materiaal is buigzaam, sterk en zeer duurzaam.

Schoorsteenrenovatie

Ook de schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw dak. Als deze slecht onderhouden wordt heeft dit gevaarlijke gevolgen voor uw gezondheid. Een slecht werkende schoorsteen kan ervoor zorgen dat er rook terugslag ontstaat. Hierbij komen alle rookgassen terug uw woning in. Wanneer een dakreparatie niet meer mogelijk is, is het verstandig om een schoorsteenrenovatie uit te laten voeren. Vervang bijvoorbeeld het rookkanaal, het metselwerk of de bovenplaat in de schoorsteen. Het is ook mogelijk om de complete schoorsteen opnieuw op te bouwen. Impregneer de schoorsteen na de renovatie, zodat hij langer mooi blijft en vervuiling minder goed hecht. .

Dakdekkersbedrijf uit Heemskerk inschakelen?

Bent u op zoek naar een geschikt dakdekkersbedrijf uit Heemskerk? Maak gebruik van onze offertedienst en bespaar op de kosten voor dakwerk! Vul het offerteformulier in voor een gratis offerte met scherpe prijs. Deze dienst is geheel kosteloos en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Met een dakdekker bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en deskundige hulp.

Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Bel dan direct naar 085 500 9955. U komt dan direct in contact met een medewerker van een dakdekkersbedrijf uit uw omgeving.

plat of hellend dak

Plat of hellend dak?

Menig dakdekker uit ons netwerk is ervaren in werkzaamheden op zowel een plat- als hellend daktype. De werkzaamheden op deze verschillende daksoorten verschillen enorm. Heeft u een hellend daktype? Dan kunt u een dakdekker inzetten voor verschillend dakwerk. Denk aan het uitvoeren van een dakinspectie, het plaatsen van een dakkapel of dakraam, het plaatsen lood- of zinkwerk of het uitvoeren van een schoorsteenrenovatie.

Het dakwerk dat op een plat dakmodel wordt uitgevoerd verschilt hiervan. Vaak heeft het dakwerk dan betrekking op de dakbekleding. Dakdekkers zullen de dakafwerking voor u vernieuwen of herstellen. Natuurlijk is het ook bij een plat daktype mogelijk om een dakinspectie uit te laten voeren.

Bij beide dakmodellen is het mogelijk om isolatiemateriaal aan te brengen. Dit wordt gedaan aan zowel de binnen- als buitenzijde, zodat u profiteert van een optimale isolatie.


soorten dakbedekking

Soorten dakbedekking

U heeft de keuze uit verschillende soorten dakbedekkingen voor een plat dak. Kies bijvoorbeeld voor het goedkope bitumen. Het wordt niet alleen veel gebruikt voor woningen in Heemskerk, maar ook voor garages, tuinhuisjes, dakkapellen en aanbouwen. Nadeel van dakleer is dat de levensduur niet heel lang is. Hetzelfde geldt voor PVC. EPDM is duurder, maar gaat langer mee. Bovendien zijn deze twee materialen uitstekend voor de onderlaag voor een groendak. Een groendak, ook wel sedumdak genoemd, bestaat uit mossen, grassen, kleine struiken en bloemen en kruiden. Dit type dakbedekking isoleert uitstekend en is zeer milieuvriendelijk. Of kies voor een aluminium, koperen of zinken dak. De meest voorkomende bedekkingen:

 • Bitumen
 • PVC
 • EPDM
 • Groendak

Kosten dakbedekking

Benieuwd naar de kosten voor dakbedekking? De totaalprijs wordt voornamelijk bepaalt door het type bedekking dat u kiest.

Bitumen is het goedkoopste. De gemiddelde prijs is €45,- per vierkante meter en de gemiddelde levensduur is 25 jaar. Dit is korter dan bijvoorbeeld EPDM, want bitumineuze bedekking kan niet goed tegen temperatuurswisselingen en UV.

Een groendak kost €55,- per m2 en gaat gemiddeld 60 jaar mee. Maar houd er wel rekening mee dat u dan een geschikte onderlaag moet hebben die bestand is tegen de wortels. Hiervoor wordt vaak PVC of EPDM gebruikt. De kosten voor deze twee materialen liggen tussen de €50,- en de €55,-.

Kosten materiaal dakbedekking per m²

Soort dakbedekkingGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Bitumen25 jaar€45,-
PVC25 jaar€55,-
EPDM40 jaar€50,-
Groendak**60 jaar€55,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en plaatsing.
** Let op: een groendak wordt geplaatst op een onderlaag (meestal EPDM). De kosten van een groendak komen dus bovenop de kosten voor de EPDM onderlaag.

epdm dakbedekking aanbrengen in Heemskerk

EPDM dakbedekking Heemskerk

EPDM is zeer populair in Heemskerk en met goede redenen. Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer is een synthetische rubber. In tegenstelling tot bitumen is het wel elastisch en zeer goed bestand tegen UV-straling. Doordat het elastisch is, beweegt het materiaal mee met de temperatuurswisselingen. Dit verkleint de kans op scheuren of kapotte naden. Het is daarnaast zeer geschikt als onderlaag voor een groendak, want het is bestand tegen de groei van wortels.

De dakdekker uit Heemskerk snijdt het bedekkingsmateriaal voor het plaatsen op maat. Het wordt aangebracht met een speciale lijm. De dakdekkers letten er goed op dat alle naden waterdicht zijn. In de hoeken wordt een speciale vouwtechniek gebruikt, zodat ook daar alles goed aansluit. De levensduur is gemiddeld 40 jaar, mits u af en toe dakonderhoud laat plegen. Overigens is het zeer milieubewust, want het is duurzaam en recyclebaar.

Prijzen EPDM dakbedekking

Voor een dak van ongeveer 50 vierkante meter betaalt u ongeveer €2.500,-. Dit is inclusief de btw en de arbeidskosten voor het plaatsen van de bedekking. Per vierkante meter kost dit materiaal €50,-. De prijs is iets hoger dan voor bitumen of PVC, maar deze materialen gaan minder lang mee en zijn dus uiteindelijk een duurdere keuze.

bitumen dakdekking in Heemskerk

Bitumen dakbedekking Heemskerk

Een ander geschikt materiaal is bitumen. Vanwege de lage prijs is dit dakbedekkingsmateriaal zeer populair. U ziet het terug op tuinhuisjes, garages en andere aanbouwen, maar ook op een dakkapel. Het wordt ook wel dakleer genoemd en wordt geleverd in rollen. De dakdekker rolt eerst alles uit, snijdt het dakleer op maat en rolt het daarna weer op. Met een brander wordt de onderkant van het dakleer verhit en vastgeplakt op het dak.

De levensduur van dakleer is gemiddeld 25 jaar. Een nadeel van het materiaal is dat het niet elastisch is en slecht tegen UV-straling kan. Er bestaan twee varianten, namelijk APP of SBS. APP is een nieuw variant met verbeterde eigenschappen, zo kan APP beter tegen de straling van UV en droogt het minder snel op. Om de levensduur van het materiaal te verlengen is het mogelijk om een laag grind erop te strooien. Hierdoor is het dak beter bestand tegen de weersinvloeden.

Bitumen dakbedekking prijzen

Het grootste voordeel van bitumen dakbedekking is de prijs, dit is ook de reden dat men in Heemskerk vaak kiest voor bitumen. De gemiddelde prijs liggen rond de €45,- inclusief het plaatsen en de btw. Voor een dak van10 vierkante meter bent u dan ongeveer €450,- kwijt.

pvc dakbedekking Heemskerk

PVC-dakbedekking Heemskerk

Naast bitumen en EPDM is het ook mogelijk om te kiezen voor een dakbedekking van PVC. PVC staat voor Polyvinylchloride en is een kunststof. De gemiddelde levensduur van PVC is net als bitumen 25 jaar. Eén van de grootste voordelen is het feit dat het materiaal praktisch onderhoudsvrij is. U hoeft zich geen zorgen te maken op beschadigingen, omdat het materiaal niet of nauwelijks wordt aangetast door de weersomstandigheden. Daarbij kiezen de meeste klanten voor PVC vanwege het esthetische aspect. De kunststof afwerking is namelijk verkrijgbaar in tal van kleuren, waarmee u uw woning, garage of tuinhuis eenvoudig de door u gewenste uitstraling geeft.

Eerst wordt het materiaal op maat gesneden voor uw dak. Daarna smelt de dakdekker uit Heemskerk de onderkant van het materiaal en plakt hij het vast op het dak. Voor het smelten gebruikt hij geen brander en vuur, maar een mechanische föhn. Deze verhit het materiaal waardoor het smelt. Voordeel van deze techniek is dat een stuk veiliger is, omdat er geen vuur gebruikt wordt.

PVC dakbedekking prijzen

PVC kost gemiddeld €55,- per vierkante meter. Alhoewel de levensduur vergelijkbaar is met bitumen, is PVC wel duurder. Dit heeft te maken met het de manier van aanleggen. Het bevestigen van PVC vereist vakkennis en ervaring, want het is vaak niet eenvoudig om het materiaal om de juiste manier te bevestigen.

groendak

Groendak Heemskerk

Er zijn twee verschillende groendaken waaruit u kunt kiezen: een intensieve en een extensieve variant. Een intensief groendak of sedumdak vereist onderhoud. De beplanting bestaat uit mossen, planten, kleine bomen en kruiden. Wilt u liever niet veel te moeten doen aan uw dak? Dan is een extensief groendak geschikter. Deze variant bestaat uit mossen en vetplanten. Hier hoeft u maar weinig dakonderhoud aan te plegen.

Houd er wel rekening mee dat er een goede onderlaag onder moet liggen. Deze onderlaag bestaat vaak uit EPDM of PVC, want deze materialen zijn wortelbestendig. De materiaalkosten voor deze dakbedekking komen er dus nog overeen.

Het grootste voordeel van groendaken is de lange levensduur, ongeveer 60 jaar. Dit is een stuk langer dan de andere dakbedekkingen. Soms is het ook nodig om de dakconstructie te verbeteren. Groendaken zijn zwaarder en niet elk dak is hiervoor geschikt.

Kosten groendak

Het aanleggen van een groendak door dakdekkers kost gemiddeld €55,- per vierkante meter, dit is echter alleen de kostprijs voor het groendak. Is er geen geschikte onderlaag? Dan komen er nog meer materiaalkosten voor dakwerk overeen. Een intensieve variant is vaak duurder dan de extensieve variant.

Ervaren dakdekkersbedrijf uit Heemskerk inschakelen?

Bel voor direct contact met een dakdekker, of neem contact op via het formulier!

Offerte aanvragen

EPDM dakbedekking zelf aanbrengen

Denkt u erover na om een doe-het-zelf project te beginnen? U heeft de keuze uit deze drie manieren om het materiaal te plaatsen: losliggend, eenzijdig verlijmd of volledig verlijmd. De specialist raadt aan om te kiezen voor volledig verlijmd, alleen dan weet u zeker dat het dak waterdicht is.

EPDM wordt op maat gesneden geleverd. Breng eerst speciale lijm aan op het dak en daarna op het materiaal. Dit wordt volledig verlijmd genoemd. Denk erom dat alle naden waterdicht zijn en vouw de hoeken op de juiste manier, zodat er geen regen in kan lopen. Schakel een dakdekkersbedrijf uit Heemskerk in voor het beste resultaat. Niet alleen bent u dan verzekerd dat de dakbedekking op de juiste manier is aangelegd en dat het dak compleet waterdicht is. Daarnaast hoeft u dan niet zelf op een hoog dak te staan of speciaal gereedschap aan te schaffen.

Zelf een dakinspectie uitvoeren

Voor vrijwel alle dakonderdelen geldt dat deze regelmatig moeten worden onderhouden en gecontroleerd om de kwaliteit en werking te waarborgen.

Wij adviseren onze klanten uit Heemskerk over het algemeen om deze controle over te laten aan een ervaren dakwerker. Dit komt doordat dakdekkers problemen snel herkennen en hier indien nodig direct de juiste dakreparatie op toepassen.

Wilt u geld besparen? Doe de controle dan zelf. Zorg hierbij wel dat u over de juiste gereedschappen beschikt en zorg voor de juiste veiligheidsmaatregelen. Stap nooit zomaar het dak op, en draag altijd beschermende kleding. Controleer of het water nog goed wegloopt en check of de dakbedekking niet verschoven is.

Vier dakdekker bespaartips

Naast het aanvragen van een gratis offerte van een dakdekkersbedrijf uit de regio Heemskerk zijn er nog meer mogelijkheden om te besparen op de prijzen van dakwerk. Bijvoorbeeld door een dakdekker uit de regio te kiezen, zodat u op de voorrijkosten bespaart.

Op de lange termijn verdient u de besparing weer terug door direct uw woning te isoleren. Isolatie zorgt voor minder warmteverlies en hierdoor hoeft u minder te stoken.
Vier handige bespaartips:

 • Doe een aantal voorbereidende klusjes zelf.
 • Combineer dakwerken met de buren voor kwantumkorting.
 • Isoleer uw dak om te besparen op de energiekosten.
 • Bekijk de mogelijkheden voor landelijke of lokale subsidies.

Dakdekker gezocht?

dakdekkersbedrijf prijzen Heemskerk
Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker uit de regio Heemskerk? Met een dakdekkersbedrijf bent u verzekerd van deskundige hulp, handig advies en kwalitatief hoogwaardig dakwerk. Of dat nou gaat om een dakrenovatie, dakreparatie met spoed of het aanleggen van nieuwe dakbedekking. Last van een lekkage of een ander probleem waarbij u snel hulp nodig heeft? Bel dan naar 085 500 9955 om direct in contact te komen met een dakdekker. U wordt dan spoedig geholpen door ervaren dakdekkers Of vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs.