dakdekker Emmeloord

Dakdekker Emmeloord

Met een dakdekker uit de regio Emmeloord bent u verzekerd van hoogwaardig dakwerk en deskundige hulp. Bijvoorbeeld bij een dakrenovatie of het plaatsen van nieuwe dakbedekking. Op deze pagina leest u meer over de verschillende dakwerken, materialen voor nieuwe bedekking en de gemiddelde prijzen voor een dakdekker. Vul het offerteformulier in en geef uw wensen aan. U ontvangt dan spoedig een offerte met een scherpe prijs van een dakdekkersbedrijf uit Emmeloord. Heeft u met spoed een dakspecialist nodig? Voor het herstellen van een daklekkage of andere schade? Bel dan direct naar 085 500 9953. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en u komt dan direct in contact met een medewerker van een dakdekkersbedrijf.

Wat doet een dakdekker?

Een dakdekker kunt u voor vele soorten dakwerken inschakelen. Uiteraard legt een vakman uit Emmeloord moeiteloos een nieuw dak of nieuwe dakbedekking aan, hij zorgt ook voor het juiste dakonderhoud. Met dakonderhoud verlengt u de levensduur van het dak, daarnaast ziet het dak er netjes en verzorgd uit.

Het opsporen van een daklekkage is niet eenvoudig, daarom gebruiken dakdekkers speciale meettechnieken. Bijvoorbeeld rookgasdetectie of een kleine endoscoop. Andere dakwerken zijn een dakrenovatie en dakreparatie. Navigeer op deze pagina direct naar:

Gratis offerte ontvangen

Uw dakbedekking (*)

Waarom is onderhoud belangrijk?

We weten allemaal dat we onze woning regelmatig moeten onderhouden, toch wordt dakonderhoud vaak vergeten. Soms heeft dit ook te maken met dat men het lastig vindt om op een hoge trap of het dak te staan. Maar onderhouden is juist erg belangrijk voor de conditie van het dak, tenslotte beschermt het uw woning tegen de weersomstandigheden. Door juist dakonderhoud voorkomt u lekkage, houtrot of andere problemen. Daarnaast constateert u op tijd wanneer er wel dakreparaties nodig zijn.
Schakel een ervaren dakdekker uit Emmeloord in voor het dakonderhoud en profiteer van de volgende voordelen:

 • Uw dak ziet er verzorgd uit en dit is voordelig voor de uitstraling van uw woning in Emmeloord.
 • De levensduur van uw dak wordt verlengd.
 • Eventuele zwakke plekken, scheurtjes of andere problemen worden op tijd opgemerkt.

Professioneel dakwerk tegen de scherpste prijzen!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte, of bel naar 085 500 9953 voor direct contact.

Bel: 085 500 9953

Wat kost een dakdekker?

U bent vast benieuwd naar de kosten van een dakdekker. Het gemiddelde uurtarief voor een dakspecialist ligt tussen de €35,- en de €45,-. Het uurtarief is afhankelijk van het dakwerk en de ervaring van de dakwerker. Een vakman met veel ervaring is duurder dan iemand met weinig ervaring. Dit betekent echter niet dat u altijd goedkoper uit bent als u kiest voor iemand met weinig ervaring, want door de ervaring klaart de vakman de klus vaak sneller. In de prijstabel vindt u nog meer gemiddelde prijzen voor dakwerk. Zo liggen de prijzen voor het plaatsen van nieuwe dakbedekking gemiddeld tussen de €45,- en de €55,- per m², afhankelijk van de materiaalsoort en de grootte van het dak. Meer weten over de prijzen voor dakwerk? Vraag een gratis offerte aan.

Kosten per uur of per m²?

Een dakdekker uit de omgeving Emmeloord rekent een uurtarief of een prijs per vierkante meter voor dakwerk. Het tarief dat het dakdekkersbedrijf handhaaft is afhankelijk van het type dakwerk dat er uitgevoerd wordt. Een vast tarief per vierkante meter is vooral verstandig voor grotere klussen.

U zit dan niet onverwacht met hogere kosten voor dakwerk, wanneer de klus toch langer duurt dan er van tevoren werd verwacht. Een ander voordeel van deze constructie is dat u voor de dakwerken al weet wat de klus gaat kosten. Voor kleinere klusjes wordt er vaak gekozen voor een uurtarief.

Prijstabel: kosten dakdekker

KlusOmschrijvingGemiddelde kosten*
Uurloon dakdekkerUurtarief€35,- tot €45,- per uur
Reparatie plat dakZwakke gedeelten dakbedekking (bv EPDM of bitumen) vervangen€250,- tot €300,- per m²
Dakrenovatie plat dakVerwijderen oude bedekking en plaatsen van nieuwe dakbedekking€75,- tot €100,- per m²
Nieuw dak: dakbeschotDakbeschot vernieuwen€90,- tot €150,- per meter
Nieuw dak: dakisolatieDakisolatie aanbrengen€25,- tot €80,- per meter
Nieuw dak: dakbedekkingNieuwe dakbedekking€45,- tot €55,- per m²
* Let op: dit zijn gemiddelde kosten, inclusief plaatsing en btw. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan een offerte aan!

kosten dakdekker

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De prijzen voor dakwerk worden beïnvloed door een aantal factoren. De grootste factor op de prijzen is uiteraard het type dakwerk dat u laat uitvoeren. Een kleine dakreparatie, bijvoorbeeld het vullen van een scheurtje, is een stuk voordeliger een dakrenovatie of het plaatsen van dakbedekking. Naast het type dakwerk zijn er nog meer factoren van invloed op de prijzen. Denk hierbij aan de grootte van het dak, de materiaalkosten en de arbeidskosten. Voor het herstellen van een daklekkage is de locatie van het lek van invloed op de prijs, want als deze op een moeilijk bereikbare plek zit, is de prijs hoger. Is lekdetectie nodig? Dan moet u rekening houden met een hogere prijs.


dakonderhoud in Emmeloord

Dakonderhoud

Dakonderhoud bestaat uit verschillende onderdelen. Allereerst voert de dakdekker uit Emmeloord een dakinspectie uit. Hij analyseert het dak op beschadigingen, zwakke plekken, scheuren of verschuivingen en de afvoer van het water. Wanneer uw dakbedekking is gaan scheuren of poreus is geworden, wordt er direct overgegaan op een dakreparatie. Het gehele dak wordt schoongemaakt. Na verloop van tijd beschadigen mossen, aanslag en ander vuil de bedekking, het wordt hier bijvoorbeeld poreus van. Belangrijk dus om regelmatig schoon te maken. U moet op een hoog dak en trap staan tijdens het onderhouden. Een specialist heeft hier geen moeite mee, neemt maatregelen voor de veiligheid en weet precies waar hij op moet letten.


daklekkage in Emmeloord

Daklekkage? Spoedservice

Een daklekkage komt in Emmeloord geregeld voor, zeker in het geval van platte daken. Het is noodzakelijk dat de daklekkage zo snel mogelijk verholpen wordt door een erkend dakdekkersbedrijf! Een daklekkage veroorzaakt namelijk grote schade binnenshuis. In het geval van een schuin dak zal uw dakconstructie aangetast worden, waardoor er uiteindelijk houtrot ontstaat. Wanneer u de complete dakconstructie moet veranderen dan bent u veel verder van huis. Maak bij een daklekkage daarom gebruik van onze spoedservice. Door te bellen naar 085 500 9953 staat u in direct contact met een dakdekker uit uw regio. Deze kan dezelfde dag nog bij u op de stoep staan voor een professionele dakreparatie. Zo profiteert u zo snel mogelijk weer van een optimaal wooncomfort.

lekdetectie Emmeloord

Lekdetectie

Gemiddeld heeft elk Nederlands huishouden eens in de 10 jaar te maken met een lekkage van het dak. Eén van de standaard dakwerk klussen is dan ook om een lekkage op te sporen en deze vervolgens te verhelpen. De dakdekkers uit ons netwerk maken hiervoor gebruik van een speciale techniek genaamd rookgasdetectie. Bij deze vorm van lekdetectie wordt een gas onder de dakspanten gespoten, en vervolgens kijkt de dakdekker waar dit rookgas ontsnapt. Een andere vorm van lekdetectie is door middel van een endoscoop. Dit is een kleine camera waarmee er naar lekkage gezocht wordt. Daarna kan het lek snel en vakkundig gedicht worden. Wilt u graag lekkage voorkomen? Zorg er dan voor dat uw dakonderhoud goed in ieder geval jaarlijks wordt bijgehouden.


dakreparatie Emmeloord

Dakreparatie

Een dakdekker uit ons netwerk is tevens in te schakelen voor het uitvoeren van een dakreparatie. Een dakreparatie komt in Emmeloord regelmatig voor. Vooral platte daken hebben vaak te maken met beschadigingen aan het bitumen of aan de PVC dakbedekking, waardoor er een daklekkage is ontstaan. Voor het herstellen van kleine scheuren gebruikt de vakman een waterdichte pasta. Door storm kan het namelijk voorkomen dat het dakwerk verschuift of beschadigd raakt. Ook op hellende daken komt een dakreparatie geregeld voor. Het herstellen van een daklekkage op een schuin dak is niet eenvoudig. Het water loopt naar beneden, waardoor de lekdetectie ingewikkelder is.


dakrenovatie Emmeloord

Dakrenovatie

Naast het dakonderhoud vormt ook een dakrenovatie onderdeel van het dakwerk. Een dakrenovatie is intensiever dan de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden. Bij een dakrenovatie wordt onder andere de hele dakconstructie gecontroleerd, of opnieuw aangelegd, en maakt ook een nieuwe dakbekleding onderdeel uit van het proces. Door een dakrenovatie te laten uitvoeren zorgt u ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Leg direct dakisolatie aan om aanzienlijk te besparen op de stookkosten, hiermee verdient u de investering op termijn weer terug. Een ander voordeel is dat uw dak weer jarenlang meegaat.

Nieuw dak

Af en toe komt het voor dat een dakdekker uit Emmeloord ingeschakeld wordt voor het verbeteren van de dakconstructie. Het plaatsen van een nieuwe dakconstructie is enkel nodig in het geval dat de constructie is aangetast door houtrot. In de meeste gevallen zijn de balken door ouderdom enkel wat gaan zakken. In dit geval kiest een dakdekker er vaak voor om de constructie te verstevigen met extra balken. Dit scheelt u veel tijd en geld. Als u door achterstallig dakonderhoud inderdaad te maken heeft met een verrotte constructie, dan zal u een dakdekkersbedrijf in moeten schakelen voor het plaatsen van een nieuw dak.

Timelapse: vervangen van een dak

Erkende dakdekkers voor al het dakwerk in Emmeloord

Bel voor direct contact met een dakdekkersbedrijf uit Emmeloord. Liever eerst een gratis offerte? Vul dan het formulier in!

Bel vandaag nog 085 500 9953
dakisolatie door dakdekkers aanbrengen

Dakisolatie aanbrengen

Via het dak gaat er veel warmte verloren wanneer deze niet geïsoleerd is. Een geïsoleerd dak voorkomt warmteverlies en zorgt ervoor dat de warmte beter blijft hangen. U verwarmt uw woning in Emmeloord efficiënter en verhoogt u het wooncomfort. Dakisolatie kan aan de onderzijde of aan de bovenzijde aangebracht worden. Bij platte daken adviseren dakdekkers om ervoor te kiezen om de isolatie onder de dakbedekking te plaatsen, dit geeft de beste resultaten. Gaat u de dakbedekking opnieuw bevestigen? Dan is het ook nog mogelijk om een laag grind over de bedekking te leggen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van het platte dak, maar het functioneert ook als isolerende laag. Voordeel van dakisolatie is dat u blijft besparen op de energiekosten, ook als u de investering al heeft terugverdiend.

dakwerk: lood en zink

Lood- en zinkwerk

U verwacht het misschien niet, maar er wordt veel gebruik gemaakt van lood- en zinkwerk bij daken. Bijvoorbeeld bij de schoorsteen, voor loodpannen, het afwerken van een dakkapel of loodslabben. Lood- en zinkwerk zorgt voor een waterdichte verbinding.

Lood is zacht, buigzaam en een beetje kneedbaar. Daarnaast is het zeer duurzaam. Zink wordt gebruikt voor beugels en voor afdekprofielen voor platte daken. Ook in de nok van hellende daken komen we vaak zinkwerk tegen. Dakramen en dakkapellen worden ook vaak afgewerkt met lood of zink. Hiermee is de verbinding tussen dak en dakraam of –kapel geheel waterdicht.

Schoorsteenrenovatie

De schoorsteen is tevens een belangrijk onderdeel van het dakwerk. Onder een schoorsteenrenovatie vallen diverse werkzaamheden. Afhankelijk van de staat van de schoorsteen zal een dakdekker tijdens de schoorsteenrenovatie het voegwerk herstellen, gebroken stenen eruit halen en nieuw lood te monteren. Het is ook mogelijk om het rookkanaal opnieuw te plaatsen. Een niet goed werkende schoorsteen zorgt voor rookterugslag en rookschade in uw woning in Emmeloord. Met een schoorsteenrenovatie zorgt u ervoor dat uw schoorsteen weer perfect werkt, bestand is tegen de invloeden van het weer en jarenlang meegaat.

Dakdekkersbedrijf uit Emmeloord inschakelen?

Op zoek naar een erkend dakdekker uit de omgeving van Emmeloord voor het uitvoeren van dakwerk? Bel naar 085 500 9953 om direct in contact te komen met een dakdekkersbedrijf uit uw regio. U wordt dan spoedig geholpen.

Geen spoed, maar u wilt wel graag informatie over de exacte prijzen voor uw dakwerk? Vul dan het offerteformulier in. U ontvangt dan een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Schakel dakdekkers in en u bent verzekerd van uitstekende kwaliteit en deskundige hulp.

plat of hellend dak in Emmeloord

Plat of hellend dak?

Een dakdekkersbedrijf staat voor u klaar voor zowel dakwerk op een plat- als hellend dak. De soorten werkzaamheden die een dakdekker uitvoert zal wel verschillen, afhankelijk van het daktype. Bij een plat dakmodel zal een dakdekker ingezet worden voor onder andere de dakafwerking en het uitvoeren van een dakreparatie.

Gelukkig is de dakbekleding op een daktype relatief eenvoudig te herstellen met behulp van een reparatiestrip. Verschuivingen komen vaker voor bij een hellend dak, dit is vaak eenvoudig te herstellen. Andere werkzaamheden die op een hellend daktype plaatsvinden zijn een schoorsteenrenovatie, dakinspectie en het monteren van isolatiemateriaal.

Wilt u meer weten over de verschillende werkzaamheden die een dakdekker voor u kan uitvoeren? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.


soorten dakbedekking

Soorten dakbedekking

Voor platte daken bestaan er verschillende soorten dakbedekkingen. Welk type er geschikt is voor u, is onder andere afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, de gewenste uitstraling en uw budget. Bitumen is de goedkoopste optie, maar deze gaat ook het minst lang mee, namelijk 25 jaar. EPDM gaat langer mee en kost iets meer, maar deze hoeft u dus niet na ongeveer 25 jaar opnieuw aan te brengen. Wilt u een dak dat zeer lang meegaat? Kies dan voor een groendak. Groendaken bestaan uit begroeiing en isoleren goed en zijn milieuvriendelijk. Naast deze keuzes zijn aluminium, zinken of koperen daken ook zeer geschikt. Kies bijvoorbeeld voor:

 • Bitumen
 • PVC
 • EPDM
 • Groendak

Kosten dakbedekking

Wilt u meer weten over de kosten voor nieuwe dakbedekking. In de prijstabel vindt u een aantal gemiddelde prijzen voor dakbedekking. Bitumen is het goedkoopste, dit kost gemiddeld €45,- per vierkante meter. De gemiddelde levensduur is 25 jaar. PVC heeft een vergelijkbare levensduur, maar is wel duurder om te leggen, namelijk €55,- per vierkante meter.

Het leggen van PVC is ingewikkelder en daarom duurder. EPDM kost minder, voor ongeveer €50,- per vierkante meter heeft u al een nieuw dak dat gemiddeld 40 jaar meegaat.

Groendaken gaan het langste mee en kosten €55,- per vierkante meter om aan te leggen. Nadeel is dat u wel een geschikte onderlaag nodig heeft dat bestand is tegen wortelgroei, bijvoorbeeld PVC of EPDM.

Kosten materiaal dakbedekking per m²

Soort dakbedekkingGemiddelde levensduurGemiddelde prijs per m²*
Bitumen25 jaar€45,-
PVC25 jaar€55,-
EPDM40 jaar€50,-
Groendak**60 jaar€55,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw en plaatsing.
** Let op: een groendak wordt geplaatst op een onderlaag (meestal EPDM). De kosten van een groendak komen dus bovenop de kosten voor de EPDM onderlaag.

epdm dakbedekking aanbrengen

EPDM dakbedekking Emmeloord

Eén van de populairste keuzes voor dakbedekking van platte daken in Emmeloord is EPDM. De lange levensduur van 40 jaar en de relatief lage prijs per m² zijn een aantal redenen dat men kiest voor dit materiaal. EPDM is elastisch, dit is bevorderlijk voor de levensduur. Doordat het materiaal meebeweegt bij temperatuurswisselingen heeft u minder kans op scheuren. Daarnaast droogt het niet snel uit door de zon. Het is bovendien zeer geschikt als onderlaag voor een groendak, omdat het worstelbestendig is.

EPDM wordt op maat gesneden. Hierdoor zijn er helemaal geen naden nodig of heel erg weinig. Het materiaal wordt op het dak geplakt met een speciale lijm. De naden moeten uiteraard geheel waterdicht zijn, hier wordt extra aandacht aan besteed. In de hoeken vouwen dakdekkers het zo dat er geen water in kan blijven staan. Het is een milieubewuste keuze, want het materiaal is duurzaam en kan gerecycled worden.

Prijzen EPDM dakbedekking

De prijs per vierkante meter is ongeveer €55,-. De totaalprijs is afhankelijk van de grootte van het dak en de kwaliteit van het materiaal. Voor een dak van 50 vierkante meter bent u dus gemiddeld €2.500,- kwijt. Bitumen is goedkoper, maar dit materiaal gaat minder lang mee en is daarom een duurdere keuze op termijn.

bitumen dakdekking Emmeloord

Bitumen dakbedekking Emmeloord

Bitumen wordt door menig dakdekker van een dakdekkersbedrijf uit de regio Emmeloord veelal gebruikt voor het afwerken van platte daken van woningen, schuren en dakkapellen. Voor een kleiner budget is dit materiaal zeer geschikt, maar u moet er wel rekening mee houden dat het gemiddeld 25 jaar meegaat. Bitumen, of dakleer, is namelijk niet elastisch en kan niet goed tegen UV-straling. Hierdoor droogt het sneller uit. Doordat het materiaal niet elastisch is, kan het scheuren door temperatuurswisselingen.

Bitumen wordt geleverd in rollen door dakdekkersbedrijf. Eerst wordt het op maat gesneden en daarna verhit de vakman de onderkant van het materiaal met een brander. De onderlaag smelt hierdoor en plakt vast op het dak. Er bestaan twee soorten bitumen: APP en SBS. APP is een nieuwe variant en beter bestand tegen UV-straling, hierdoor gaat deze variant langer mee. Door een laag grind op de dakbedekking te leggen beschermd u de bitumen.

Bitumen dakbedekking prijzen

Het aanleggen van bitumen door een dakdekkersbedrijf kost gemiddeld maar €45,- per m². Dit is ook de reden dat veel klanten kiezen voor het aanleggen van bitumen op een plat dak. Deze prijzen voor bitumen zijn overigens inclusief het plaatsen door dakdekkers uit de regio Emmeloord en de btw.

pvc dakbedekking Emmeloord

PVC-dakbedekking Emmeloord

Dit is één van de nieuwere opties en wordt door dakdekkers uit Emmeloord steeds vaker toegepast. PVC betekent PolyVinylChloride en is een kunststof. PVC is zeer duurzaam, volledig recyclebaar en garandeert een waterdicht resultaat. Het grootste voordeel van PVC is dat u er weinig werk aan hebt. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen de weersomstandigheden en gaat het gemiddeld 25 jaar mee. U heeft de keuze uit vele soorten kleuren, hierdoor is het mogelijk om het dak de uitstraling te geven die u wilt.

Het is verstandig om dakdekkers uit de regio Emmeloord in te schakelen voor het bevestigen van dakbedekking van PVC. Wanneer de verschillende lagen niet goed op elkaar aansluiten bestaat er een kans op daklekkages. PVC wordt voor het plaatsen op maat gesneden. De onderkant wordt verhit met een mechanische föhn, er is geen brander met vuur voor nodig, en smelt. Hierna plakt de vakman de PVC vast aan het dak.

PVC dakbedekking prijzen

De prijs voor het leggen van PVC door een dakdekkersbedrijf is ongeveer €55,- per vierkante meter. De levensduur is vergelijkbaar met bitumen, maar PVC is wel duurder. Dit heeft te maken met het materiaal en het leggen. Overigens is dit materiaal ook zeer geschikt als onderlaag voor een groendak. De kosten voor dit type PVC dak komen er dan nog bij.

groendak Emmeloord

Groendak Emmeloord

Een groendak of sedumdak is niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook zeer bevorderlijk voor de isolatie van uw woning. De begroeiing op de groendaken vormen een natuurlijke isolerende laag, waarmee u warmteverlies voorkomt. De begroeiing bestaat uit mossen, kruiden, vetplaten en kleine struiken en planten. Kies uit een intensief of een extensief sedumdak. Welk type u kiest bepaalt hoeveel dakonderhoud u eraan moet plegen. Een intensief groendak vereist namelijk meer werk.

Voor het aanleggen van een groendak door een dakdekkersbedrijf heeft u een wortelbestendige onderlaag nodig. Hiervoor wordt vaak gekozen voor EPDM of PVC. Dit maakt de aanleg van dit type daken hoger. Groendaken gaan maar liefst 60 jaar mee, een stuk langer dan de andere dakbedekkingen. Vanwege het hoge gewicht van een groendak is het soms ook nodig om de dakconstructie te verbeteren. Niet elk dak kan het gewicht namelijk aan.

Kosten groendak

Het aanleggen van een groendak is niet goedkoop. De gemiddelde kosten voor een groendak zijn €55,- per vierkante meter en daarnaast komen er nog kosten overeen voor een geschikte onderlaag. Een intensieve variant is duurder dan een extensieve, vooral als de dakconstructie verbeterd moet worden omdat het dak beloopbaar moet blijven.

Ervaren dakdekkersbedrijf uit Emmeloord inschakelen?

Bel voor direct contact met een dakdekker, of neem contact op via het formulier!

Offerte aanvragen

EPDM dakbedekking zelf aanbrengen

Voor het aanbrengen van EPDM wordt één van de volgende technieken gebruikt: losliggend, eenzijdig verlijmd en volledig verlijmd. Dakdekkers geven de voorkeur aan volledig verlijmd, hierbij wordt er zowel lijm op het dak als op de onderkant van het materiaal aangebracht. Met een losliggende techniek of door het eenzijdig verlijmd bestaat er de kans dat de naden niet geheel waterdicht zijn.

Het voordeel van EPDM is dat het op maat gesneden wordt, dit maakt het iets eenvoudiger voor u om te plaatsen. Breng eerst lijm aan op het dak en daarna aan de onderzijde van het EPDM. Controleer goed of alle naden en hoeken waterdicht zijn. Door een dakdekkersbedrijf uit Emmeloord in te schakelen bent u verzekerd van het beste resultaat. U weet dan zeker dat alles op de juiste manier is aangebracht en dat uw dak goed bestand is tegen de invloeden van het weer. Ook hoeft u niet zelf op een hoge trap te staan of gereedschap aan te schaffen.

Zelf een dakinspectie uitvoeren

Door de invloed van weer en wind ontstaan er nog al eens beschadigingen aan het dak. Hoewel kleine beschadigingen niet direct een risico vormen, is het mogelijk dat deze na verloop van tijd steeds groter worden en de oorzaak worden van lekkage en andere vochtproblemen. Het is daarom belangrijk om regelmatig het dak te controleren op problemen.

Wij raden over het algemeen aan om deze controle door een erkend dakdekker uit Emmeloord te laten uitvoeren. Deze kan namelijk niet alleen de slijtage registeren, maar ook direct de benodigde reparaties afhandelen.

Wilt u geld besparen? Doe de controle dan zelf. Zorg hierbij wel dat u over de juiste gereedschappen beschikt en zorg voor de juiste veiligheidsmaatregelen. Stap nooit zomaar het dak op, en draag altijd beschermende kleding. Controleer of het water nog goed wegloopt en check of de dakbedekking niet verschoven is.

Vier dakdekker bespaartips

U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor dakwerk. Daarom hebben wij nog een aantal handige tips voor u om te besparen op de kosten voor een dakdekker. Wist u dat u bijvoorbeeld kwantumkorting kunt ontvangen wanneer het gaat om grote dakoppervlakken? Vraag daarom eens of de buren ook dakwerk willen laten uitvoeren en combineer de werkzaamheden. Leg isolatie aan om te besparen op de stookkosten. U verdient zo niet alleen de investeringskosten terug, maar blijft besparen op de lange termijn. Vier tips om te besparen:

 • Door voorbereidende klusjes zelf uit te voeren bespaart u op de kosten voor dakwerk.
 • Ontvang kwantumkorting door dakwerken te combineren met uw buren.
 • Bespaar op de energiekosten door dakisolatie aan te brengen.
 • U heeft mogelijk recht op een lokale of landelijke subsidies.

Dakdekker gezocht?

dakdekkersbedrijf prijzen Emmeloord
Wilt u een dakrenovatie of een dakinspectie laten uitvoeren door een dakdekker uit Emmeloord? Een goede keuze! Met een renovatie ziet uw dak er weer als nieuw uit en een dakinspectie is verstandig om eventuele zwakke plekken tijdig te constateren. Schakel een dakdekkersbedrijf in voor het herstellen van daklekkages of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking. U bent verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Vul het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte met een scherpe prijs, u zit nergens aan vast. Heeft u met spoed een dakdekker nodig? Bijvoorbeeld voor het herstellen van een vervelende daklekkages? Dan is het verstandig om direct te bellen naar 085 500 9953. U komt dan in contact met een dakdekker uit uw regio en wordt snel geholpen.