Dakdekker Amsterdam

De medewerkers van een dakdekkersbedrijf kunnen veel voor u beteken op het gebied van dakwerk en dakbedekking. Van dakgoot tot schoorsteen bent u bij een dakdekker aan het juiste adres. Bij het netwerk van de Dakspecialist zijn diverse dakdekkers uit Amsterdam aangesloten die u met alle plezier helpen bij het dakonderhoud. Alle betrokken dakdekkers hebben ruime ervaring met dakwerk en zijn juist gediplomeerd. Bent u benieuwd naar wat een dakdekkersbedrijf uit Amsterdam voor u kan betekenen op het gebied van dakwerk? Vul dan het contactformulier in. Indien gewenst sturen wij u ook enkele offertes toe, die u kunt vergelijken op prijs en aanbod. Snel contact? Bel 085 500 9955!

Dakdekker Amsterdam

De Dakspecialist, voor alle dakwerken!

Elke dakdekker die zich aan ons netwerk heeft verbonden, heeft naast een ruime ervaring ook een allround kennis van alles wat onder dakwerk en dakonderhoud valt. Hij verzorgt voor u onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Lekdetectie
  • Dakonderhoud
  • Het aanleggen van dakbedekking
  • Lood- en zinkwerk
  • Schoonmaken van regenpijpen
  • Ontstoppen dakgoten en regenpijpen

Daarnaast kunt u bij elk dakdekkersbedrijf uit Amsterdam terecht voor meer informatie over onder meer het coaten of impregneren van dakpannen, of de mogelijkheden voor monteren van dakkapellen of dakramen. Bent u benieuwd naar de opties? Bel dan naar 085 500 9955 of stel via het contactformulier uw vragen. Wij helpen u spoedig!

Is het onderhoud belangrijk?

De meeste taken die een dakdekker uitvoert, vinden plaats op het gebied van dakonderhoud. Het belang van dergelijk dakonderhoud wordt echter vaak onderschat. Wanneer u geen juist onderhoud uitvoert aan uw dak, of dit door een dakdekker laat uitvoeren, dan zal de dakbedekking worden aangetast door weer en wind. Onder meer lekkage, houtrot, verstopte dakgoten en een verstoorde hemelwaterafvoer zijn hier het gevolg van. Onder dakonderhoud verstaan wij het schoonmaken van de dakbedekking, de controle op eventuele beschadigingen van het dakwerk en reparatiewerkzaamheden. Een dakdekker kan dit alles snel en adequaat voor u uitvoeren.

Contactformulier

Uw dakbedekking (*)


Gelieve dit veld leeg te laten.

1 keer klikken is voldoende. Uw gegevens zijn veilig bij ons.

Gebruikte dakpannen
dakisolatie Amsterdam

Diverse soorten dakbedekking

De bij ons betrokken dakdekkers uit Amsterdam leveren en plaatsen diverse soorten dakbedekking en dakwerk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een plat dak de dakdekker te vragen om EPDM dakbedekking. Dit product (Ethyleen Propyleen DIeen Monomer) is zeer duurzaam, flexibel en gaat tot wel vijftig jaar mee. Daarnaast installeren onze dakdekkers tevens een zinken dak, of zorgen zij voor de renovatie van uw huidige pannendak. Indien u een beperkt budget heeft, dan raden wij aan om te kiezen voor dakpannen als dakbedekking. Wij helpen u desgewenst aan gebruikte dakpannen om de kosten nog meer te beperken. Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden van het dakwerk? Stel u dan in verbinding met een dakdekkersbedrijf uit Amsterdam via ons contactformulier.

Verbeter de isolatiewaarde van uw dak

In de huidige maatschappij zijn veel mensen bezig met het behoud van milieu, en besparen op stookkosten door hun woningen beter te isoleren. Een dakdekker kan hieraan zijn bijdrage leveren, door de isolatiewaarde van het dak te verhogen. Dit kan onder andere door het plaatsen van isolatie materiaal. Om een ideale isolatie te bereiken moet u dan kiezen voor materiaal met een Rc-waarde tussen de 6.0 en 7.0 m2 K/W. Dakdekkers uit Amsterdam helpen u daarnaast graag met het installeren van dakramen met een hogere isolatiewaarde, of ander dakwerk dat de isolatie verbetert. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij bieden op dit gebied? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij uw hulpvraag.

loodwerk
Dak reinigen Amsterdam

Lood- en zinkwerk

Een veelgehoorde term in de dakdekker wereld is lood- en zinkwerk. Deze materialen worden traditioneel ingezet voor het afdichten van daken, en voor het maken van goten en pijpen voor het hemelwaterafvoer. Omdat zowel lood als zink relatief duurzame producten zijn als basis voor bouwmaterialen, is het gemakkelijk te onderhouden en kent het een lange levensduur. Naast zink en lood zijn er tegenwoordig ook andere materialen beschikbaar voor het produceren van dakgoten. Denk bijvoorbeeld aan plastic, kunststof en roestvrijstaal. Wilt u weten welke materialen de best passende eigenschappen hebben voor bij uw pand in Amsterdam? Vraag dan onze experts om hulp.

Dakonderhoud

Er zijn meerdere klussen die vallen onder de algemene term dakonderhoud. Zo kunt u hierbij onder andere denken aan het schoonmaken van de dakgoten, het ontstoppen van regenpijpen, de controle van de dakconstructie en het eventueel opsporen van lekkages. Het dakonderhoud kunt u deels zelf afhandelen. Zo is het mogelijk, mits u gebruik maakt van een stevige ladder en voldoende beschermende kleding draagt, om het reinigen van dakgoot en regenpijp te verzorgen. Het is echter aan te raden periodiek een dakdekker in te schakelen. Deze kan alle onderdelen snel en vakkundig nakijken, en desgewenst direct de benodigde reparaties of herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Altijd een dakdekkersbedrijf uit Amsterdam

De Dakspecialist is een netwerk van dakdekkers uit heel Nederland, die zich allround hebben gespecialiseerd. Dit betekent dat er ook uit Amsterdam of de nabije omgeving menig dakdekkersbedrijf onderdeel uitmaakt van onze samenwerking. Dankzij dit collectief kunnen wij garanderen dat er altijd een dakdekker uit Amsterdam beschikbaar is om u van dienst te zijn. Hebt u direct een dakdekker nodig? Bel ons op 085 500 9955 en wij helpen u binnen 24 uur. Wij zijn snel ter plaatse bij spoed.

Snel contact

dakdekker contact

dakdekker offerte

dak renoveren Amsterdam
lekdetectie

Dakrenovatie

Een dakrenovatie is een zeer lange en intensieve klus, waarbij uw dak volledig onder handen zal worden genomen. Bij een dakrenovatie wordt bijvoorbeeld de hele dakbedekking vernieuwd, en is een reparatie van de dakconstructie tevens een optie. Dakdekkers van een dakdekkerbedrijf uit Amsterdam kunnen u hier bij helpen, of u van meer informatie voorzien over de kosten en mogelijkheden. Bent u benieuwd wat de prijs wordt voor een dakrenovatie van uw dak? Aarzel dan niet om via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hebt u vragen over één van de andere dakwerken? Ook daarbij helpen wij u met alle plezier.

Lekdetectie

Een dakdekker is zoals al aangegeven niet alleen ervaren in het leggen van dakbedekking of het uitvoeren van dakonderhoud. Onze dakdekkers uit Amsterdam helpen u tevens graag bij het opsporen van lekkage om deze vervolgens tevens voor u te verhelpen. Het opsporen van een lekkage bij het dak gebeurt met behulp van rookgasdetectie. Dit is een techniek waarbij gas onder de dakspanten wordt gespoten. Een daklekkage specialist kijkt daarna waar het rookgas ontsnapt. Wilt u weten wat u zelf kan doen om een lekkage te voorkomen of op te sporen? De specialisten van een bij ons aangesloten dakdekkersbedrijf geven u graag advies.

dakinspectie Amsterdam

Zelf een dakinspectie uitvoeren

Om de kwaliteit van uw dakbedekking en andere dakwerken te garanderen is het van belang om periodiek een dakinspectie uit te (laten) voeren. Hoewel over het algemeen wordt aangeraden om de inspectie over te laten aan een erkend professional uit Amsterdam, is het een optie om zelf een deel van de dakinspectie af te handelen. Het is hierbij wel zaak om te zorgen voor een goede voorbereiding en de juiste bescherming. Draag tijdens een dakcontrole altijd beschermende kleding als een veiligheidsbril en werkhandschoenen en maak gebruik van een stevige ladder. Delen van de dakinspectie die u zelf kunt afhandelen zijn de controle van de dakgoten en regenpijpen. Controleer met behulp van een tuinslang of er beschadigingen zijn aan het materiaal, en waar deze zich bevinden. Een tweede klus die u zelf uit kan voeren is de controle van de dakbescherming op eventuele verschuivingen en slijtage. Wij helpen u indien nodig graag.

dakbedekking zelf plaatsen

Dakbedekking doe het zelf tips

Wanneer u geen last hebt van hoogtevrees en beschikt over een stevige ladder is het niet nodig om een dakdekker in te schakelen voor het herstellen van de dakpannen of het vervangen een losse of beschadigde lei. Onze professionals uit Amsterdam hebben hiervoor een aantal tips op een rijtje gezet. Zo adviseren zij ten eerste om bij een gebarsten dakpan de barst te reinigen met een staalborstel (gebruik een veiligheidsbril) en daarna met reparatieband de barst te repareren. Laat de strook reparatieband goed de uiteinden overlappen om zeker te weten dat er geen lekkage ontstaat. Bij het vervangen van een dakpan is het zak om wiggen te gebruiken om de overlappende dakpannen op te tillen. Is het niet mogelijk om de beschadigde dakpan los te wrikken? Probeer dan om met een leienhaak de spijkers door te snijden. Hebt u hulp nodig van een erkend dakdekker? Wij zijn u graag van dienst.

Epdm dakbedekking zelf aanbrengen

Hebt u regelmatig last van lekkage bij het plat dak, of bent u van plan om de dakbedekking aan te passen? Het is een optie om zelf de EPDM dakbedekking aan te brengen. In het geval van een lekkage is het belangrijk om eerst de beschadigde plek te reinigen. Snij vervolgens de beschadigde plek kruislings in, en vouw het materiaal open. Droog het dakbeschot en breng reparatiepasta aan met een plamuurmes. Om te voorkomen dat er snel weer lekkage ontstaat adviseren wij om over de weer dichtgevouwen EPDM anti-scheurmateriaal aan te brengen. Wilt u over het hele dakoppervlak nieuw EPDM aanbrengen? Ook dan is het belangrijk om het oppervlak te reinigen en drogen. Werk altijd vanuit een hoek, en zorg ervoor dat u ongeveer vijf centimeter extra materiaal per zijde uitsnijdt. Zo weet u zeker dat er geen tekort ontstaat bij de hoeken of na het aandrukken van het materiaal.

epdm dakbedekking aanbrengen

Direct contact met ons team

Door bij het formulier zo exact mogelijk in te vullen met uw wensen ten aanzien van een dakdekker, of dakbedekkersbedrijf, kunnen wij ervoor zorgen dat wij u in contact brengen met de juiste dakdekker om u een offerte aan te bieden. Deze offerte ontvangt u binnen enkele dagen thuis en kunt u vanuit uw luie stoel doornemen. Ook voor vragen over het mogelijke dakwerk, of de kosten voor dakonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u graag meer informatie.
dakdekkersbedrijf Amsterdam

Kiezen voor een groendak

Met de huidige aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid stijgt ook het aantal mogelijkheden dat u heeft op het gebied van groenvoorziening. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een groendak te installeren. Een groendak is een dak dat is begroeid met planten. Er zijn verschillende soorten groendaken, elk met hun eigen voor- en nadelen die worden bepaald door het soort planten waar u voor heeft gekozen. Algemene voordelen die een groendak opleveren zijn een verhoogde levensduur van het dak, een betere warmtewering, en een toename van de biodiversiteit in de omgeving. Hebt u zonnepanelen op het dak? Dan zal de plantengroei het rendement van de panelen ook verbeteren. Nadelen zijn dat het groen rood kan worden door te weinig voeding op het dak, bovendien is het ook mogelijk dat er onkruid gaat groeien. Voorkom dat uw groendak de voedingsplek wordt voor vogels, en span tijdens het najaar een aardbeiennet over de planten.